Entertainment

Rick Ross' enkelband ging af toen hij Obama in het Witte Huis bezocht

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross' enkelband ging af toen hij Obama in het Witte Huis bezocht

Rick Ross werd in 2016 uitgenodigd bij het Witte Huis om Obama te ontmoeten. De rapper had toentertijd huisarrest door een arrestatie van het jaar daarvoor, waardoor hij een enkelband droeg. In een interview vertelt hij over de situatie, waarin het alarm van zijn enkelband afging voor de toenmalige president.

Witte Huis

In een interview met Complex, die Rick Ross gaf samen met Meek Mill over hun nieuwe duo-album, kreeg hij een vraag over het moment, waarin zijn enkelband geluid maakte tijdens een bezoekje aan het Witte Huis. "Ik was door president Obama uitgenodigd en ik had op dat moment huisarrest", vertelt Ross.

De rapper legt uit dat zijn enkelband geluid begon te maken in een kamer vol andere rappers en de beveiliging van de toenmalige president. "De Geheime Dienst begon ineens in hun oortjes te communiceren, omdat iedereen zijn telefoon en elektrische apparaten had afgegeven. Ik keek gewoon naar beneden en dacht: damn."

Respect voor Obama

Obama zou na het incident iets gezegd hebben wat Rick Ross niet wilde delen. "Ik ga het niet herhalen, omdat ik respect voor Obama heb. Dankjewel dat ik er mocht zijn." Ook Meek Mill kon zich de situatie nog herinneren. Niet omdat hij er zelf bij was, maar omdat zijn ex-vriendin Nicki Minaj ook op dat moment in het Witte Huis was. "Nicki kwam schreeuwend thuis en zei: ik was daar bij Obama voor jou en toen ging het alarm van Ross' enkelband af."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie