Entertainment

Rick Ross doet jarige zoon (17) steak van 1000 dollar cadeau in gouden koffer

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross doet jarige zoon (17) steak van 1000 dollar cadeau in gouden koffer

Wanneer je geld te veel hebt, kun je het je zo nu en dan veroorloven om eens wat geks te doen met je zuur verdiende centen. Zo kun je een dierbare trakteren op een stuk vlees ter waarde van maar liefst 1000 dollar. Dat is exact wat Rick Ross heeft gedaan voor zijn zoon die onlangs 17 jaar oud is geworden.

Opgegeten of toch niet?

Eerder deze week vierde Rozay de verjaardag van zijn zoon, William Roberts, in een restaurant in Miami. Via zijn Instagram Stories deelde de rapper beelden van het feest. Daarin was te zien dat een ober de jarige William een gouden koffer overhandigd met daarin een groot stuk vlees die Ross' portemonnee 1000 dollar lichter maakte. Of zijn zoon het prijzige stuk vlees daadwerkelijk heeft gegeten of als verzamelobject mee naar huis heeft genomen is onduidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Extravagante lifestyle

Dat Rick Ross van een extravagante lifestyle houdt is geen geheim. Naast dat hij meer dan 100 auto's bezit, heeft hij jaren geleden een huis van 1 miljoen dollar gekocht in Atlanta om er simpelweg langs te rijden als hij in de buurt was. "Ik ben altijd al gefascineerd geweest door huizen. Toen ik steeds vaker in Atlanta kwam, reed ik altijd met vrienden langs mooie huizen. Nadat ik mijn platencontract kreeg, kocht ik hier een huis van 1 miljoen dollar, gewoon om er dagelijks langs te rijden. Dat is waar het me om ging", aldus Rozay.

Ster advertentie
Ster advertentie