Entertainment

Rihanna verklapt dat haar aankomende album "compleet anders" zal zijn

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna verklapt dat haar aankomende album "compleet anders" zal zijn

Fans wachten al zo lang op een nieuw album van Rihanna, dat het niet gek is als sommigen de hoop op nieuwe muziek al bijna hebben verloren. Haar laatste album, Anti, kwam in januari 2016 uit, alweer meer dan vijf jaar geleden dus. Toch verklapt de 33-jarige zangeres en zakenvrouw af en toe nog wat details over haar nieuwe album. Zo ook tijdens haar Savage X Fenty Show Vol. 3-event, waar ze liet weten dat haar nieuwe tape "compleet anders" zal zijn.

Mode en muziek

"Je gaat niet geloven wat je hoort", zegt Rihanna over haar nieuwe album. "Houd dat maar in je gedachte. Alles wat je denkt te weten over Rihanna, is niet wat je terug gaat horen." RiRi geeft aan dat ze heel erg aan het experimenteren is. "Muziek is als mode: je moet ermee kunnen spelen. Ik moet kunnen dragen wat ik wil en behandel muziek op dezelfde manier." Helaas geeft ze ook nu geen enkele hint over wanneer we het project kunnen verwachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Savage x Fenty

Aanstaande vrijdag is Rihanna's nieuwe Savage X Fenty-modeshow volledig te streamen via Amazon Prime Video. In de show, die dus als is opgenomen, vinden optredens plaats van onder meer Nas, Daddy Yankee, en Normani. Daarnaast zijn er heel veel grote namen te zien op de catwalk. Zo zijn bijvoorbeeld Gigi Hadid, Adriana Lima, Emily Ratajkowski en Irina Shayk te zien zijn in de lingerielijn van RiRi.

Natuurlijk is inclusiviteit, zoals je inmiddels wel gewend bent van andere shows van Rihanna, ook in Savage X Fenty Show Vol. 3 een belangrijk thema. Zo vertelt Rihanna dat er dit keer veel diverse mannelijke lingeriemodellen te zien zijn. "Mannen worden vaak door een bepaald figuur gerepresenteerd in boxers, ondergoed en loungewear. Het is altijd een sixpak of eightpack. Wij hebben mannen van verschillende maten en afkomsten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie