Entertainment

Rihanna is officieel miljardair

foto: Instagram @badgalriri
  1. Newschevron right
  2. Rihanna is officieel miljardair

Rihanna is officieel miljardair! Dat meldt Forbes. Het zakenblad schat het vermogen van de zangeres en ondernemer op $1,7 miljard, wat haar de rijkste vrouwelijke muzikant ter wereld maakt. Wat betreft vrouwelijke entertainers staat ze na Oprah Winfrey op de tweede plaats.

Fenty Beauty

RiRi heeft haar vermogen voor het grootste deel (naar schatting $1,4 miljard) te danken aan haar succesvolle beautymerk Fenty Beauty, dat in 2017 werd opgericht. Daar is ze voor 50 procent de eigenaar van. Ook haar lingeriemerk Savange x Fenty brengt veel geld in het laatje, dat bedrijf is volgens Forbes goed voor $270 miljoen. De rest van het geld heeft Rihanna binnengehaald met haar muziek en acteerklussen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruiken als Rihanna

Rihanna is de afgelopen jaren meer gefocust op haar eigen bedrijven dan op muziek. En ze is nog lang niet klaar met ondernemen. Gisteren werd bekend dat haar beautylijn wordt uitgebreid met een Fenty-parfum.

RiRi is dus lekker bezig, al waren niet al haar plannen een succes. Zo werd begin dit jaar duidelijk dat ze ging stoppen met het luxe modelabel Fenty, dat ze samen met LVMH, het moederbedrijf van Louis Vuitton, heeft opgestart in 2019. De hoge prijzen zouden niet aansluiten bij Rihanna's fanbase.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie