Entertainment

Kim Kardashian onthult details over haar mogelijke nieuwe liefde

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian onthult details over haar mogelijke nieuwe liefde

In het nieuwste seizoen van The Kardashians is er volop drama en ook wat romantiek te beleven. In de meest recente aflevering van de serie spreekt Kim Kardashian openlijk over haar mogelijke nieuwe liefde.

Daten

Na een korte romance met de 13 jaar jongere Pete Davidson, begonnen enkele weken geleden de geruchten over Kim's nieuwe liefde. Het zou gaan om de voormalige American Football-speler Tom Brady (45). In de nieuwste aflevering van The Kardashians deelt de influencer details over haar liefdesleven. Tijdens een lunch met Scott Disick, de ex-man van haar zus Kourtney, geeft Kim toe dat ze het moeilijk vindt om in het openbaar te daten. Ze vindt het behoorlijk ongemakkelijk omdat daten eigenlijk in het geheim zou moeten plaatsvinden. In de aflevering legt Kim uit dat ze zich schaamt zodra ze met iemand wordt gezien: ''En als het dan niet goed blijkt te gaan, moet je eigenlijk proberen om het nog wat langer vol te houden, omdat je zo beschaamd bent dat het zo snel voorbij is'', aldus Kim.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fred

Kim Kardashian heeft ondanks haar date struggles een nieuwe man ontmoet. In de aflevering noemt Scott hem 'Fred'. Kim deelt dat haar vrienden haar naar een club in New York hadden gelokt voor een date met 'Fred'. Wanneer Scott vraagt of 'Fred' aan haar verwachtingen voldoet, antwoordt de 42-jarige realityster volmondig ja. Het is onduidelijk of 'Fred' eigenlijk de bijnaam is van de American Football-speler Tom. Hoewel Kim onlangs had beloofd om een paar jaar single te blijven, lijkt het erop dat 'Fred' haar die belofte wel eens zou kunnen laten breken.

Ster advertentie
Ster advertentie