Entertainment

'Milkshake'-zangeres Kelis aan het daten met 72-jarige acteur Bill Murray

foto: Instagram: @kelis
  1. Newschevron right
  2. 'Milkshake'-zangeres Kelis aan het daten met 72-jarige acteur Bill Murray

Kelis, bekend van het nummer Milkshake, is momenteel aan het daten met acteur Bill Murray, die bijna dertig jaar oud is dan zij. Volgens Amerikaanse bronnen zijn de twee tortelduifjes al een tijdje intiem met elkaar, nadat ze elkaar leerden kennen in de Verenigde Staten. Beiden hebben recentelijk nog hun partner verloren en zouden om die reden al vrij snel een diepere connectie met elkaar hebben opgebouwd.

Love is in the air

Afgelopen weekend werd de 72-jarige Murray gezien bij de show van Kelis in Londen. Het Amerikaanse The Sun ging op onderzoek uit en wist via een vriend van het stel uit te vinden dat de eerste ontmoeting tussen de twee in de Verenigde Staten plaatsvond, waar ze aan elkaar voorgesteld werden door een gemeenschappelijke kennis.

"Het is duidelijk dat ze het goed met elkaar kunnen vinden", liet de vriend van het stel weten tegenover The Sun. "Daarnaast zijn ze al vaker gezien in hetzelfde hotel en Bill heeft haar al meerdere keren zien optreden voordat hij naar Mighty Hoopla [in Zuid-Londen] ging. Het is dus ook niet heel stiekem meer." De acteur is momenteel in Londen voor de opnames van een vervolg op de succesvolle film Ghostbusters.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beiden partner verloren

Volgens de bron had Murray veel moeite met het verlies van zijn ex-vrouw, Jennifer Butler, met wie hij vier kinderen heeft. Het stel ging in 2008 uit elkaar na meer dan een decennium samen te zijn geweest, waarna zijn in 2021 plotseling overleed. "Wat het ook is dat hen dichterbij elkaar gebracht heeft, en hoe onwaarschijnlijk het misschien ook lijkt, zijn de recente verliezen die ze beiden meegemaakt hebben."

Ook de 43-jarige Kelis kwam namelijk in een zware periode terecht toen ze op verdrietige wijze afscheid moest nemen van haar echtgenoot Mike Mora. Hij overleed in maart 2022 op slechts 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van maagkanker. Kelis en Mora hebben samen twee kinderen. Daarnaast heeft de zangeres nog een kind uit een eerder huwelijk met rapper Nas.

Geen reactie

The Daily Mail heeft contact opgenomen met de vertegenwoordigers van Kelis en Murray voor commentaar. Beiden hebben echter nog niet gereageerd op de situatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie