Entertainment

Justin Bieber laat fans denken dat hij vader wordt

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber laat fans denken dat hij vader wordt

Justin Bieber heeft zijn fans flink in verwarring gebracht. De zanger, die onlangs bekendmaakte te stoppen met het maken van muziek, liet zijn volgers namelijk denken dat hij vader wordt. Aangezien er een tijdje speculaties gaan dat zijn vrouw, Hailey Baldwin, in verwachting is van hun eerste kind, stroomden de felicitaties binnen. Later postte JB dat het allemaal een 1 aprilgrap was.

Vader zijn

Veel mensen vermoedden dat Justin binnenkort vader zou worden door een van zijn recente Instagramposts. De zanger, die met mentale problemen kampt, schreef namelijk dat hij aan zichzelf moet werken met het oog op de toekomst: "Ik ben nu gefocust op dealen van de issues die ik heb - en die anderen vast ook hebben - zodat ik niet instort. Dat is belangrijk om mijn huwelijk voort te zetten en ook zodat ik de vader kan zijn die ik wil zijn." Na deze opvallende uitspraak, stonden de media vol met speculaties over een mini Bieber.

Op het verkeerde spoor

Justin Bieber speelde op 1 april mooi in op al die wilde verhalen. Hij postte eerst een foto van een echo en niet veel later een foto waarin Hailey onderzocht lijkt te worden door een arts. Daarbij schreef hij: "Als je dacht dat het een 1 april-grap was". Na deze verwarrende berichten, begreep niemand meer of het nu wel of niet een grap was.

{instagram https://www.instagram.com/p/BvuelVAHrOY/ }

Hond

Een uur later kwam het verlossende antwoord, Justin plaatste een foto van een echo waarin een hond gemonteerd is. "Wacht omg is dat een... 1 april grap", schreef hij bij de foto.

Smakeloos

De 1 aprilgrap valt niet bij iedereen in goede aarde. Sommigen noemen de grap 'smakeloos'. "Misschien als je je vrouw elke dag vier injecties zou zien geven om zwanger te kunnen worden, zoals mijn man heeft moeten aanzien, zou dit geen grap voor je zijn," schrijft een volger. Een andere volger is het daarmee eens: "Jij en je vrouw zijn rotzakken. Het faken van een zwangerschap is geen f*cking grap. Elke dag zijn er vrouwen die moeite hebben om zwanger te worden, die erachter komen dat ze geen kinderen kunnen krijgen of die een miskraam hebben. Ik hoop dat je hier nooit mee te maken krijgt, want het doet f*cking veel pijn om een baby te verliezen!"

Ster advertentie
Ster advertentie