Entertainment

Usher trouwt op dag Super Bowl met vriendin en nee, het is niet Alicia Keys

foto: Instagram: @usher
  1. Newschevron right
  2. Usher trouwt op dag Super Bowl met vriendin en nee, het is niet Alicia Keys

Usher zal de dag 11 februari 2024 niet snel vergeten. Naast het feit dat de zanger de Super Bowl halftime show voor zijn rekening nam, trouwde hij in het geheim met zijn vriendin Jennifer Goicoechea. Een memorabel weekend voor Usher dus!

Usher trouwt op dag Super Bowl

Een woordvoerder van Usher bevestigt het nieuws over de R&B-zanger en zijn kersverse vrouw tegenover People. "We kunnen bevestigen dat Usher en Jennifer de volgende stap in hun relatie hebben gezet en zondag in Las Vegas zijn getrouwd, in het bijzijn van goede vrienden en familie. Ze verheugen zich erop hun kinderen samen op te voeden en bedanken iedereen voor hun gelukwensen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Interactie met Alicia Keys

Het is niet helemaal duidelijk of Usher voor of na zijn Super Bowl show in het huwelijksbootje is gestapt. Amerikaanse media zeggen daar namelijk verschillende dingen over. Wat wel zeker is, is dat de R&B-zanger een aantal dagen voor zijn memorabele performance een huwelijksvergunning heeft aangevraagd. Het nieuws dat Usher is getrouwd, komt voor veel fans op een grappig moment. Na zijn Super Bowl show ging het namelijk vooral over een intieme interactie die Usher on stage had met Alicia Keys.

Jennifer Goicoechea

Usher en zijn vrouw Jennifer Goicoechea zijn sinds 2019 samen en hebben twee kinderen. Zij is onder meer bekend van haar werk als vicedirecteur bij platenlabel Epic Records. Het is overigens niet de eerste keer dat Usher in het huwelijksbootje stapt. De R&B-zanger was namelijk eerder al getrouwd met Grace Miguel (2015-2018) en Tameka Foster (2007-2009), met wie hij twee zoons heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie