STER Advertentie
STER Advertentie

Ismail Ilgun vast met Bilal Wahib en Oussama Ahammoud

Maandag 13 mei 2019 - 09:49 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

In een nieuwe aflevering van Vasten met Gasten haalt Ismail acteurs Ilgun Bilal Wahib en Oussama Ahammoud op om een dagje te vasten. De acteurs nemen Ismail mee naar een fotoshoot, ze gaan samen zwemmen en in de auto hebben ze goede en vooral eerlijke gesprekken met elkaar. De mannen bespreken onder andere vanaf welke leeftijd ze begonnen met vasten, hoe ze de ramadan beleven en wat het geloof voor hen betekent. De dag eindigt in de studio met Hef, waar Bilal de soundtrack van de film De Libi gaat opnemen.

RAMADAN LATE NIGHT

Tijdens de hele vastenmaand staat FunX van 23.00 - 02.00 uur 's nachts in het teken van Ramadan Late Night. Elke maandag- tot en met donderdagnacht draait de show om jouw verhalen. Heb je het gemist? De highlights van de nachtshow kun je allemaal terugluisteren in de podcasts!

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42055-ismail-ilgun-vast-met-bilal-wahib-en-oussama-ahammoud"}