STER Advertentie
STER Advertentie

Özil en kersverse echtgenote betalen operaties van duizend kinderen

Özil en kersverse echtgenote betalen operaties van duizend kinderen
AFP

Zaterdag 8 juni 2019 - 12:10 uur

|

Door:

Milou

Duitse profvoetballer Mesut Özil trouwde gisteren met zijn grote liefde Amine Gülse. Het kersverse echtpaar vierde dat niet alleen met een groot feest in een luxe hotel in Istanboel, maar deed ook een gul gebaar. Ze betaalden namelijk de operaties van duizend kinderen in ontwikkelingslanden. Op Instagram schrijft Mesut:

"Veel fans, familieleden en vrienden hebben me gevraagd naar onze wensen voor de bruiloft. Als professioneel voetballer bevind ik me in een gelukkige en bevoorrechte positie. Ik nodig iedereen die bereid is te helpen uit om een heel speciaal project dat dicht bij ons hart lig te steunen."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Brandwonden en klompvoeten

Mesut en Amine werken samen met de organisatie BigShoe. Zij zorgen voor operaties aan bijvoorbeeld brandwonden en klompvoeten bij kinderen in landen met een gebrek aan artsen en medicijnen.

Gulle gever

Het is niet de eerste keer dat de Arsenal-speler geld doneert aan hulpbehoevende kinderen. Zo gaf hij onder andere tijdens het WK in Brazilië vijf jaar geleden zijn winstpremie ter waarde van 270.000 euro weg. Hiermee betaalde hij de operaties van 23 Braziliaanse kinderen. Dit keer helpen de voetballer en zijn vrouw kinderen van over heel de wereld.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Cristiano Ronaldo viert vakantie met verloofde en zoontje op luxe jacht

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • When They See Us-mannen krijgen prachtig onthaal bij BET Awards

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Grote storing: noodnummer 112 onbereikbaar

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.entertainment.42387-oezil-en-kersverse-echtgenote-betalen-operaties-van-duizend-kinderen"}