Entertainment

Awkward: Monica Geuze tegen haar date: "Je mag me best zoenen hoor"

foto: Instagram: @monicageuze
  1. Newschevron right
  2. Awkward: Monica Geuze tegen haar date: "Je mag me best zoenen hoor"

Monica Geuze doet in de nieuwste aflevering van Geuze en Gorgels een boekje open over haar dateleven. Zo vertelt ze over een ongemakkelijk afscheidsmoment tijdens één van haar recente afspraakjes. "Je mag me best zoenen."

Monica Geuze over haar date

In de podcast vertelt Monica openhartig over de ontmoeting met haar nieuwe vlam. "Ik had laatst een date met iemand en het was echt supergezellig. Het hoefde van mij nog niet te eindigen, maar ik had met een vriendin afgesproken, dus op een gegeven moment moest ik wel echt gaan." Als je iemand voor de eerste keer ziet, is het vaak spannend om in te schatten hoe de ander de date ervaart. Het afscheidsmoment is voor veel mensen dan ook een ongemakkelijke situatie, want geef je elkaar een knuffel, kus of misschien wel meer?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Je mag me best zoenen'

Ook Monica strugglede met deze gedachte. "Ik wist niet goed hoe we afscheid moesten nemen." Ze besloot hem een kus op zijn wang te geven. "Maar op dat moment dacht ik: nee, toch niet. Dus gaf ik hem nog maar een kus op zijn andere wang." Volgens Monica voelde dat ook raar en werd de situatie alleen nog maar ongemakkelijker toen ze hardop voorstelde om elkaar drie kussen te geven. "Drie kussen?", zei hij. "Eigenlijk wilde ik je gewoon zoenen, maar jij begint mij op mijn wang te kussen."

Uiteindelijk werd het afscheid intiemer dan Monica in eerste instantie bedacht had. "Oh, je mag me best zoenen hoor", reageerde ze op zijn opmerking. "Nou, toen zoende hij me dus. Maar dat was wel echt een heel ongemakkelijk moment."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer spannende verhalen

Het is niet de eerste keer dat Monica Geuze een boekje open doet over haar dateleven. Zo vertelde ze eerder al eens dat ze bang was dat ze iemand een soa had gegeven. Ook liep ze een keer haar ex Lars Veldwijk tegen het lijf toen ze met een twintig jaar oudere man op date was. Hoewel ze vaak grappige verhalen heeft en het erg leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten, gaf Monica ook toe dat ze zich als vrijgezel soms best eenzaam kan voelen.

Ster advertentie
Ster advertentie