Entertainment

Monica Geuze dacht date een soa te hebben gegeven: "Hem vergiftigd met mijn schaamziekte"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze dacht date een soa te hebben gegeven: "Hem vergiftigd met mijn schaamziekte"

Monica Geuze schaamt zich er niet voor om haar dateverhalen met de wereld te delen. Zo laat ze in de nieuwste aflevering van de Geuze & Gorgels-podcast weten dat ze momenteel datet met iemand. Daar had Monica toch wel heel veel stress van, omdat ze dacht dat ze hem een soa had gegeven.

Klachten bij geslachtsdeel

Monica Geuze vertelt in de podcast dat ze met een man uit het buitenland aan het daten is. De man verbleef een korte tijd in Nederland en dat zorgde voor wat wilde nachten, die Monica uiteindelijk grote stress bezorgde. Ze ontving namelijk een telefoontje van de beste man dat hij last had van klachten bij zijn geslachtsdeel.

De presentatrice dacht meteen dat zij hiervan de oorzaak was. "Zes weken daarvoor heb ik onbeschermd seks met iemand gehad. En ik dacht gelijk: kut, dat kan dan van die persoon komen. Dan heb ik het. En nu heeft hij van mij een soa. Dat is zo'n kutgevoel."

Uitslag

Hoewel ze zelf geen klachten had, besloot ze zich wel meteen te gaan testen op een soa. Voordat Monica dit kon doen, moest ze nog langs de kerstvoorstelling van haar dochtertje. "Dan wil je gewoon genieten van de kerstvoorstelling van je dochter, maar het enige wat er door je hoofd spookt is: oh, ik ben hartstikke ziek en ik ben de hele wereld aan het vergiftigen met mijn schaamziekte."

Toen ze eenmaal naar een privékliniek was gegaan om zich te laten testen, ontving ze na twee uur een mail. Daarin stond dat Monica een negatieve uitslag had. De man met wie ze datet, had gelukkig ook een negatieve uitslag. "Toen ging hij naar de huisarts en bleek het gewoon een irritatie te zijn. Het was na een week weg. Nou, ik heb echt gewoon 24 uur in blinde paniek geleefd."

Ster advertentie
Ster advertentie