Entertainment

Monica Geuze stopt met vloggen en deelt relatiebreuk

foto: YouTube: Monica Geuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze stopt met vloggen en deelt relatiebreuk

Monica Geuze heeft haar laatste vlog online gezet. In de video legt ze de keuze uit om te stoppen met datgene waarmee ze 8 jaar geleden haar carrière als influencer begon. Ook maakt ze bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese uit elkaar zijn.

Vlogs

Acht jaar geleden begon Monica met het dagelijks online zetten van vlogs. De vlogs werden snel enorm populair, waardoor ook de naamsbekendheid van Monica snel groeide. Een paar jaar later besloot ze wekelijks een vlog online te zetten in plaats van dagelijks.

Volgens de 27-jarige Monica lukt het haar simpelweg niet meer "om alle ballen hoog te houden". Zo heeft ze het druk met presenteren, doet ze een podcast en wil ze haar dochter ook nog haar grootste prioriteit houden. Daarnaast is Monica nog altijd erg actief op Instagram en TikTok.

Relatiebreuk

In haar laatste vlog deelt Monica ook nog dat dit een lastige periode is in haar privéleven. Samen met haar vriend Robbert Kroese, met wie ze zo'n drie jaar samen was, heeft ze besloten een punt te zetten achter de relatie. Monica zegt het soms lastig te vinden te doen alsof ze heel gelukkig is in haar vlog, terwijl ze door een moeilijke periode gaat.

"Gisteren op Tweede Kerstdag was Robbert weg, was Zara-Lizzy bij haar vader en dan moet je het opeens weer met jezelf doen", vertelt een emotionele Monica.

Ander format

Monica, die 545.000 YouTube-abonnees heeft, geeft aan haar kanaal niet te sluiten. Ze wil video's blijven uploaden, maar denkt nog na over het format waarin ze dat gaat doen.

Bekijk hieronder haar laatste vlog:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie