Entertainment

Monica Geuze komt ex tegen tijdens date met 20 jaar oudere man: "Is dat je date?!"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze komt ex tegen tijdens date met 20 jaar oudere man: "Is dat je date?!"

Monica Geuze (28) vertelt in de nieuwe podcastaflevering van Geuze & Gorgels over haar date met een 20 jaar oudere man uit het buitenland. De date nam echter een andere wending toen plots Lars Veldwijk, de ex van Monica, voor haar neus stond. De vader van Zara-Lizzy kon nog niet helemaal geloven wie ze mee uiteten had genomen en nam even een momentje om haar apart te spreken.

Date met oudere man

Monica laat in de podcast weten dat ze op date is geweest met een man (48) uit het buitenland. De voormalig vlogster was erg zenuwachtig voor de date, mede omdat ze de hele avond Engels moest praten. "We hebben eerst bij mij thuis afgesproken om een drankje te doen en zijn daarna naar een restaurant gegaan", zegt ze. Eenmaal aangekomen in het restaurant draaide Monica zich om en zag tot haar grote verbazing de vader van haar dochter staan. "Ik dacht: o, God nee. Ik had mijn date natuurlijk wel verteld dat ik een dochtertje had en kort over haar vader verteld. Maar toen Lars ineens binnenkwam, was het wel even ongemakkelijk."

"Is dat je date?!"

De presentatrice vertelt dat haar ex wel wist dat ze een date had, maar Lars was toch verrast door de man die hij zag zitten in het restaurant. "Is dit je date?!", vroeg hij aan haar. Waarop Monica ja, antwoordde. "Nou, als ik je moet redden, moet je me maar een seintje geven", zei hij vervolgens. Daar kon Monica wel om lachen. Ze heeft uiteindelijk de hulp van haar ex niet ingeschakeld, al was dat achteraf misschien toch handig geweest. "Ik kwam allemaal vrienden van mij tegen die vroegen of ik nog mee naar de club ging en mijn date zakte intussen bijna door zijn hoeven, omdat hij teveel gedronken had."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van de stoep gevallen

Uiteindelijk vertrokken Monica en haar date bij het restaurant en viel haar date van de stoep. "Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt." Toen de man eenmaal thuis was, belde hij haar met het schaamrood op zijn kaken op en zei dat het hem speet. Maar Monica vertelt in de podast dat zij juist degene is die zich schuldig voelt. "Hij is hier een heel weekend geweest vanuit het buitenland, dus hij heeft best wel veel moeite gedaan en we hebben niet eens gezoend. Als het nou een gast uit Amsterdam was geweest, dan had ik me er niet zo schuldig over gevoeld." Haar date drukte haar op het hart dat ze zich nergens zorgde over hoefde te maken en hoopt nog altijd dat de twee vrienden kunnen blijven. Of Monica daar ook op zit te wachten is nog maar de vraag.

Ster advertentie
Ster advertentie