Entertainment

Monica Geuze heeft een nieuwe vriend: "Meer ga ik er niet over zeggen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze heeft een nieuwe vriend: "Meer ga ik er niet over zeggen"

Monica Geuze heeft eindelijk weer een nieuwe vriend! De influencer deelde het goede nieuws in de nieuwste aflevering van de podcast Geuze & Gorgels, die ze samen met Kaj Gorgels maakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik ben heel blij"

Wie haar nieuwe vriend is, wil Monica Geuze (nog) niet vertellen. "Ik heb weer een vriendje, maar dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt", liet ze weten. "Ik ben heel blij en dat is het." In de aflevering liet Kaj Gorgels weten dat Monica nog niet zo heel lang een nieuwe vlam heeft. "Toen je me appte was het zo'n anderhalve week geleden, dus het is nog zo pril als de neten", aldus de presentator. De nieuwste aflevering van Geuze & Gorgels werd twee weken geleden opgenomen, wat betekent dat ze ruim drie weken een nieuwe relatie heeft.

Wederom een voetballer aan de haak geslagen?

Hoewel Monica niet wil vertellen wie haar nieuwe liefje is, doen er wel geruchten de ronde over wie ze aan de haak heeft geslagen. Volgens Yvonne Coldeweijer van het juicekanaal LifeofYvonne is de 31-jarige profvoetballer James Lawrence de nieuwe vriend van Monica. Ze vertelt dat de twee tortelduifjes samen werden gespot op een vlucht naar Marrakesh. "De hele vlucht waren ze kleffig en ook bij het uitstappen konden de twee niet van elkaar afblijven", aldus Coldeweijer. Ook zouden ze samen in een Albert Heijn zijn gespot.

Het is onduidelijk hoe Monica James Lawrence heeft leren kennen. De verdediger uit Wales komt momenteel uit voor het Duitse FC Nürnberg en heeft in het verleden in de jeugdopleiding van Ajax, Sparta en RKC Waalwijk gespeeld.

Ongemakkelijk moment

In de vorige aflevering van Geuze & Gorgels deed Monica een boekje open over haar dateleven. Zo vertelde ze over een ongemakkelijk afscheidsmoment met haar date. "Ik had laatst een date met iemand en het was echt supergezellig. Het hoefde van mij nog niet te eindigen, maar ik had met een vriendin afgesproken, dus op een gegeven moment moest ik wel echt gaan." Naar eigen zeggen wist ze niet hoe ze afscheid moest nemen van haar date, dus besloot ze hem op zijn wang te kussen.

Uiteindelijk werd het afscheid intiemer dan Monica in eerste instantie bedacht had. "Oh, je mag me best zoenen hoor", reageerde ze toen de man zei dat hij haar eigenlijk wilde zoenen. "Nou, toen zoende hij me dus. Maar dat was wel echt een heel ongemakkelijk moment."

Relatiebreuk

In januari vorig jaar deelde Monica Geuze in haar allerlaatste vlog dat zij en haar ex-vriend Robbert Kroese na drie jaar uit elkaar gingen. Eind 2023 liet ze in haar podcast weten weer open te staan voor een nieuwe relatie. "Het lijkt me heel fijn om iemand te ontmoeten en dat ik denk: dit wil ik voor de rest van mijn leven", zei ze toen.

Ster advertentie
Ster advertentie