Entertainment

Lil Kleine doet interessante uitspraak over Monica Geuze: "Liefde van mijn leven"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine doet interessante uitspraak over Monica Geuze: "Liefde van mijn leven"

Lil Kleine was te gast bij de Borrelpraat-podcast en deed een boekje open over de zaken die in zijn leven spelen. Hij vertelt dat hij plezier haalt uit zijn taakstraf op een begraafplaats en gaat dieper in op de reden achter zijn documentaire. Ook doet de rapper een interessante uitspraak over zijn oude vlam Monica Geuze.

"Ontcancelt"

In de Borrelpraat-podcast vertelt Lil Kleine meer over het maken van zijn documentaire. Zo vond hij het erg belangrijk om zichzelf kwetsbaar op te stellen en eerlijk hierin te zijn. "Dat het nu weer zo goed gaat, komt omdat we daar niet op hebben gefocust in de docu. Als je dat wel zou doen, dan zou het foutgaan", zegt de rapper. "Als je een docu gaat doen waarin je vertelt dat je zo veranderd bent en spijt hebt, dan ga je eigenlijk liegen over wie je bent. Dan blijf je niet jezelf en dan zou er niets terugkomen", legt Kleine uit.

Toch zegt Kleine dat het maken van zo'n documentaire natuurlijk ook wat sympathie opwekt. "Tuurlijk maak je een documentaire omdat je jouw verhaal wil vertellen, omdat je lekker aan de bak wil en sympathie wil." Daarbij wordt het woord "ontcancelt" genoemd en zegt de rapper dat hij het gevoel heeft dat hij niet meer compleet uitgejoeld wordt door Nederland. "Financieel gezien en qua optredens gaat het goed, maar ja: het is niet dat Coca-Cola morgen belt en vraagt om een nieuwe deal. Dat is nog niet zo. Ik krijg ook niet de vraag van een tv-programma dat ze mij weer in de jury willen hebben."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lil Kleine over Monica Geuze

In het gesprek liet Lil Kleine ook weten dat hij, naar aanleiding van zijn veroordeling in 2022, een taakstraf uitvoert op een begraafplaats. De rapper koos zelf voor deze locatie en heeft inmiddels al de helft van de 120 uur uitgevoerd. "Hier is een beetje respect. Iemand die zijn dode oma komt opzoeken, is niet gelijk van: ‘Oh Lil Kleine, kom op de foto.’ Je komt er sowieso ook weinig mensen tegen. Ik werk echt met Amsterdamse mensen die er al dertig jaar werken. Ik lach echt de ballen uit mijn broek. Ik ga er met plezier zelfs heen", deelt de rapper. Wel vindt hij het jammer dat hij niet betaald krijgt en vroeg moet opstaan. "Maar het zorgt zelfs een beetje voor structuur in mijn leven. Zo erg is het echt niet. Het valt reuze mee."

Aan het einde van de podcast doet de rapper nog wel een hele interessante uitspraak. Zo krijgt hij de vraag welke podcasts het goed doen in Nederland. "Die van de grote liefde van mijn leven, die staat op nummer een", waarop de host vraagt of hij Monica Geuze bedoelt. "Ja", antwoordt Kleine. Monica en Lil Kleine hadden zo'n vier jaar een relatie. Hoe het contact nu tussen de twee is, maakt de rapper verder niet duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie