Entertainment

Jaimie Vaes baalt ervan dat ze wordt neergezet als 'medeschurk' in docu 'Jorik'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes baalt ervan dat ze wordt neergezet als 'medeschurk' in docu 'Jorik'

Jaimie Vaes is niet te spreken over hoe ze wordt neergezet in de documentaire Jorik. In gesprek met RTL Boulevard laat ze weten dat ze het kwalijk vindt dat Lil Kleine het beeld schetst dat ze een "medeschurk" is.

'Medeschurk'

Jaimie Vaes heeft de driedelige docureeks geprobeerd te kijken, maar zette de tv na een paar minuten alweer uit. "Het eerste wat ik hoorde en zag waren mijn eigen stem en eigen gezicht. Dat hij schetst dat ik de medeschurk ben, vind ik heel kwalijk", aldus Jaimie. In de docu wordt de realityster neergezet als feestbeest die ruzies en scheldpartijen niet uit de weg ging. "Dan wordt er nu ineens een beeld geschetst van een gekke losgeslagen moeder." Volgens Jaimie had Lil Kleine beloofd dat ze niet zou voorkomen in de docu.

De realityster vertelt verder dat ze is meegezogen in het bad boy-imago van Lil Kleine. Volgens haar probeert Lil Kleine haar daar nog verder in mee te trekken door te doen alsof zij ook een probleem had. "Ten eerste ben ik vrouw en moeder, daarnaast ben ik 'vriendin van'. Dat imago, daar ben ik in meegezogen en ik heb helemaal niet stilgestaan bij de consequenties daarvan. Want er is niks mis mee als ik in mijn vrije tijd van een feestje hou, maar ik wil dat imago niet hebben."

"Jammer dat het zo moet"

Jaimie en Lil Kleine hebben al sinds enige tijd weer goed contact met elkaar omwille van hun zoontje Lío. Echter, ze vindt dat docu wederom kwaad bloed zet tussen hen. "Dit helpt niet echt mee. Ik weet wel dat we ook hier weer uit gaan komen hoor. We blijven te allen tijde ouders van Lío, maar het is jammer dat het zo moet."

"Verantwoordelijkheid nemen"

Lil Kleine laat in een reactie aan RTL Boulevard weten dat de producent van Jorik meermaals aan Jaimie heeft aangeboden om de docu te bekijken en eraan mee te werken. "Dat wilde ze niet. Ik zal Lío nooit laten vallen en zal altijd mijn verantwoordelijkheid nemen. Maar ik ga niet inhoudelijk reageren op beschuldigingen in de media omdat dit niet in het belang is van Lío."

Ster advertentie
Ster advertentie