Entertainment

Lil Kleine heeft spijt over uitspraak incident in docu: "Je moet het nooit zo ver laten komen"

foto: YouTube: RTL Talkshow
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine heeft spijt over uitspraak incident in docu: "Je moet het nooit zo ver laten komen"

Lil Kleine vertelt in de talkshow van Renze Klamer dat hij spijt heeft van bepaalde uitspraken die hij in zijn driedelige documentaire heeft gedaan. Zo zegt de rapper in zijn docuserie dat hij "het wel begrijpt dat zoiets (als het auto-incident, red.) kan gebeuren in een relatie, waarin beide mensen gebruiken". Maar de rapper staat niet langer achter deze uitspraak en zegt nu dat het indecent nooit had mogen gebeuren, ongedacht de "giftige relatie" waar hij in zat.

Jorik

In de docu van Lil Kleine reageert hij voor het eerst op het auto-incident tussen Jaimie Vaes en hem. Daarover zegt hij: "Oh, was dit nou allemaal maar nooit gebeurd. Je moet er dan voorzichtig mee zijn dat je niet gaat zeggen van: 'Oh, het valt nog wel mee.' Het is helemaal kut." Bij Renze komt Kleine nu op deze uitspraken terug, nadat de presentator hem vraagt waarom de rapper in de docu steeds een ‘maar’ aan zijn spijtbetuigingen toevoegt. Verder zegt Jorik in zijn docu dat het incident zijn fout was, maar dat hij begrijpt dat zoiets als het auto-incident "in een relatie kan gebeuren". Al helemaal in zo'n "giftige relatie" waar hij en Jaimie inzaten, voegt Kleine eraan toe. "Vooral als je beide onder invloed bent en als er zulke rare dingen gezegd worden."

Lil Kleine vertelde tegen Renze dat hij niet meer achter deze uitspraak staat. "Dit kan nooit gebeuren. Je moet er zelf voor zorgen dat je het nooit zo ver laat komen. Eigenlijk moet je gewoon weglopen op zo'n moment", meent Jorik. De rapper meent dat hij spijt heeft van zijn uitspraken in het getoonde fragment. "Ik heb er spijt van en in dit fragment hoor je een 'maar' en daar heb ik ook spijt van." Daarnaast wil Kleine graag dat zijn zoontje weet dat hem spijt en dat Nederland dat ook weet. "Het lijkt me voor de hand liggend dat je hier niet trots op bent of dat je daar niet achter staat", aldus Kleine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spijt

"Je zegt in de docu dat je haar hoofd niet tussen de deur hebt geklemd, maar wat is er dan wél gebeurd?", vraagt Renze zich af. Lil Kleine, die niet te veel erover mag zeggen omdat de rechtszaak nog loopt, reageer hierop. "Ik kan zeggen dat er nooit een hoofd tussen de deur is gestopt, omdat dat zelf in haar verklaring stond. Verder kan ik zeggen dat ik haar de auto uit heb getrokken en dat dat als mishandeling gezien wordt. Daarvoor loopt er nu een rechtszaak en terecht. Daar heb ik veel heel spijt van."

Drugsversalving

Jorik geeft in zijn docuserie ook aan dat het allemaal nooit zo had uitgepakt als hij geen drugs had gebruikt. Kleine vertelt in de talkshow over zijn verslaving en hoe hij deze heeft aangepakt. "Ik heb een maand in een afkickkliniek gezeten in Thailand." De rapper voegt eraan toe dat hij tot op de dag van vandaag een middelencontroles bij de reclassering van justitie in Nederland. Kleine geeft ook aan heel lang niet gedronken te hebben, maar nu wel weer eens een drankje te doen. "Ik heb in de kliniek ook gezegd van: 'Ik ga ooit wel weer een drankje doen.' Maar het is wel met vuur spelen, omdat je als je een drankje drinkt wel weer eerder denkt aan gebruiken."

Kleine heeft in zijn docuserie aangegeven dat hij hele mooie periodes heeft meegemaakt in zijn carrière, waaronder periodes waarbij hij veel "dronk en snoof". Om deze reden denkt Renze dat de rapper wel weer zal verlangen naar het gebruiken van middelen. Maar Jorik zegt dat dat aan hemzelf is om dat niet te doen.

Ster advertentie
Ster advertentie