Films, Series & TV

Lil Kleine over auto-incident met Jaimie Vaes: "Dat is nooit gebeurd"

foto: YouTube: Prime Video Nederland
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine over auto-incident met Jaimie Vaes: "Dat is nooit gebeurd"

Onlangs is de trailer van de documentaireserie JORIK gedeeld waarin Lil Kleine een intiem inkijkje geeft in zijn leven. In de documentaire spreekt hij onder meer over het auto-incident met zijn ex-vriendin Jaimie Vaes en worden er beelden getoond waarop te zien is dat de rapper wordt vrijgelaten na zijn arrestatie.

Auto-incident

De trailer begint met "de zeer schokkende camerabeelden" die online zijn gekomen over het auto-incident tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Op de beelden was een vermeende mishandeling te zien, waarbij Kleine het hoofd van zijn ex-vriendin tussen een autodeur zou hebben geklemd. Vaes heeft destijds in een interview aangegeven dat deze mishandeling "het topje van de ijsberg was". Jorik spreekt zich in de docuserie voor het eerst uit over het auto-incident. Zo zegt hij in de trailer: "Lil Kleine heeft het hoofd van zijn vriendin tussen een deur gestopt, maar dat is nooit gebeurd."

Naast de uitspraken over het auto-incident zie je ook het moment waarop Lil Kleine voor het eerst zijn zoontje Lío weer ziet na lange tijd en gaat de rapper met zijn ouders in gesprek over zijn turbulente jeugd. De driedelige documentaire is vanaf 19 januari te zien via Amazon Prime.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie