Entertainment

Jaimie Vaes reageert op geruchten dat ze terug is bij Lil Kleine

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes reageert op geruchten dat ze terug is bij Lil Kleine

Jaimie Vaes en Lil Kleine hebben een hectische periode achter de rug, maar lijken weer met elkaar door een deur te kunnen. Er gaan zelfs geruchten rond dat de twee weer samen zijn. RTL Boulevard nam contact op met Jaimie om te checken hoe het nu precies zit.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

In haar verklaring laat Jaimie Vaes weten dat de band tussen haar en Lil Kleine inderdaad is verbeterd. Maar dat de twee weer als een stel bij elkaar zouden zijn, is volgens haar niet waar. Wel gaan ze als ouders weer beter met elkaar om in het belang van hun zoontje Lío. Jaimie woont momenteel op Ibiza en zou volgens RTL Boulevard zelfs overwegen om weer een tijdje naar Nederland te komen.

Juridische strijd

Jaimie Vaes en Lil Kleine zetten begin vorig jaar een punt achter hun relatie. In de media verschenen er beelden van geweldsincidenten tussen het tweetal, waarna Lil Kleine onder meer aangeklaagd werd voor zware mishandeling. De situatie mondde uit in een juridische strijd waar de twee lijnrecht tegenover elkaar stonden en onder meer ruzie maakten over spullen als een waterkoker en broodrooster. Daarnaast konden Jaimie Vaes en Lil Kleine moeilijk een overeenstemming bereiken over de verdeling van de tijd met hun zoontje en was de rechter daarbij ook nodig om te bemiddelen. Inmiddels loopt het onderzoek naar Lil Kleine nog, maar heeft het Openbaar Ministerie de aanklacht afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie