Entertainment

Jaimie Vaes bevestigt relatiebreuk met Afshin Momadi

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes bevestigt relatiebreuk met Afshin Momadi

De relatie van Jaimie Vaes en Afshin Momadi is over. Afshin was de nieuwe grote liefde van de 33-jarige influencer na haar jarenlange toxische relatie met Lil Kleine. Jaimie liet gisteren aan RTL Boulevard weten dat ze nu toch weer vrijgezel is.

De reden

Er gingen al een tijd geruchten dat Jaimie en Afshin uit elkaar waren, maar de influencer hield zich opvallend stil. Gisteren bevestigde ze dan toch de breuk. De reden waarom het uit is, wil Jaimie niet kwijt aan RTL Boulevard. Wel laat ze weten dat het goed met haar gaat.

Beste vriend

Jaimie en Afshin kenden elkaar al een langere tijd, maar pas afgelopen zomer werd hun relatie meer dan alleen vriendschappelijk. In augustus van 2022 liet de influencer voor de camera van RTL Boulevard weten dat de twee een relatie hadden. "Als je partner ook je beste vriend is dan voel je je zo op je gemakt. Dat heb ik nu met hem", vertelde de dolgelukkige Jaimie toentertijd

Songteksten Lil Kleine

Jaimie reageerde gisterenavond ook op het nieuwe nummer van Lil Kleine genaamd Alleen (Weer). Er wordt namelijk geïnsinueerd dat de songteksten van de rapper over haar gaan. "Ik weet niet wat pompen betekent en mijn ex-vriend was niet een collega. Dus ik betwijfel of het überhaupt over mij gaat", verklaarde Jaimie. "De zin over thuis de klootzak uithangen refereert eerder aan hemzelf denk ik."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie