Entertainment

Spullen verdeeld: Lil Kleine moet twee dure horloges teruggeven aan ex Jaimie Vaes

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Spullen verdeeld: Lil Kleine moet twee dure horloges teruggeven aan ex Jaimie Vaes

Lil Kleine moet twee van de drie peperdure in beslag genomen horloges teruggeven aan zijn ex Jaimie Vaes. Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, mag één horloge zelf houden. Dat heeft de rechter in Amsterdam vandaag besloten na een langslepende rechtszaak over de verdeling van de spullen van de ex-partners.

Verdeling spullen

In november vorig jaar begon de rechtszaak tussen Jaimie en Lil Kleine over de verdeling van de spullen. Het ging toen onder andere om drie dure horloges, maar dat was nog niet het enige. Tijdens de zaak op 14 november ging het ook over de verdeling van koffers, een blender, een broodrooster, een waterkoker en ga zo maar door.

Het werd al snel duidelijk dat Jaimie en Lil Kleine er niet uitkwamen wie welke spullen zou krijgen. De rechter gaf de twee tot eind november de kans om er onderling uit te komen, maar dat lukte niet. Daarom heeft de rechter vandaag knopen doorgehakt wat betreft de verdeling.

Horloges

De belangrijkste uitspraak van vandaag was die over de drie peperdure horloges. Lil Kleine zou na de scheiding een horloge hebben toegeëigend die hij in eerste instantie cadeau had gedaan aan Jaimie nadat zij was bevallen van hun zoontje Lío. Volgens Lil Kleine is hier niets van waar en zou hij het uurwerk als cadeau voor zijn zoon hebben gekocht, niet voor Jaimie.

De rechter heeft nu besloten dat Jaimie het horloge inderdaad zelf cadeau had gekregen nadat ze was bevallen van Lío en deze dus mag houden. Een ander horloge zou Jorik wel cadeau hebben gegeven aan Lío, oordeelt de rechtbank. Ook dit horloge moet hij van de rechter teruggeven aan Jaimie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vermist

Over het derde horloge is veel onduidelijkheid. Jaimie zegt dat ze dit horloge voor haar verjaardag van de rapper zou hebben gekregen, maar Lil Kleine ontkent dit. De rechter heeft besloten dat Lil Kleine dit horloge mag houden, maar waar deze nu is, blijft een groot vraagteken. Beide partijen ontkennen namelijk in bezit te zijn van het horloge.

Keukenspullen

In de verdeling van de overige spullen blijft ook nog het een en ander onduidelijk. Jorik wil het broodrooster en de blender hebben en hij beweert dat Jaimie deze spullen ten onrechte heeft meegenomen. Jaimie beweert echter dat zij deze spullen heeft gekregen uit een sponsordeal en deze heeft gebruikt in verschillende Instagramposts.

De rechter heeft de rechtszaak na vandaag dan ook nog niet helemaal kunnen afsluiten. Er is namelijk besloten dat Jaimie nog bewijs mag aanleveren voor de sponsordeal. Als ze dit heeft, zullen de keukenspullen ook voor haar zijn.

Nog een rechtszaak

Op 17 januari begint er een nieuwe rechtszaak tussen de twee over de omgangsregeling die Lil Kleine heeft aangevraagd met hun driejarige zoontje Lío. Het ouderlijk gezag ligt op dit moment geheel bij Jaimie, omdat beide ouders bij de geboorte van hun zoontje eigenlijk vergeten waren het goed te regelen.

Het onderzoek naar de mishandeling door Lil Kleine, waarvan in februari videobeelden uitlekten via het juicekanaal Life Of Yvonne, loopt nog. Waarom dit zo lang duurt, is niet bekend. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem nog altijd van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie