Entertainment

Lil Kleine heeft spijt: "Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine heeft spijt: "Als ik dingen zou kunnen terugdraaien, dan heel graag"

Lil Kleine heeft zich voor het eerst in een interview uitgesproken sinds de mishandeling van zijn ex Jaimie Vaes. In een interview met Privé zegt hij veel spijt te hebben. "Het is een heel dure, maar vooral harde les die ik doormaak."

Mishandeling

Een paar maanden geleden werd Lil Kleine opgepakt voor mishandeling. Op het juicekanaal Life Of Yvonne werden destijds bewakingsbeelden gedeeld waarop te zien was hoe de rapper zijn verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit een auto trok en haar verder mishandelde. De rapper vertrok toen hij weer op vrije voeten was naar Thailand om professionele hulp te zoeken. Hij hield zich vanaf dat moment erg stil.

Turbulente periode

In zijn eerste interview sindsdien vertelt Lil Kleine aan de Privé over de turbulente periode die hij naar eigen zeggen de afgelopen tijd heeft doorgemaakt. "Het is hectisch geweest en dat is nog zachtjes uitgedrukt", begint hij zijn verhaal. "Maar ieder mens maakt fouten, ik ook. En ieder mens mag zijn fouten verbeteren. Zo kijk ik erop terug."

"Ik moet er het beste van maken en de beste versie van mezelf zijn. En dat elke keer weer. Daar ben ik mee bezig. Ik werk aan mezelf en dat heeft resultaat. Als ik dingen zou kunnen terugdraaien. dan heel graag." Welke daden de rapper precies terug wil draaien, kan hij niet zeggen. "Dat is gewoon zo afgesproken."

Dure les

Ondanks dat de rapper niet in details mag treden, wil hij toch benadrukken dat hij de schuld bij zichzelf legt. "Ik zou heel veel dingen totaal anders hebben gedaan. Er is zeker spijt." Jorik benadrukt dat het niet alleen een harde, maar ook dure les voor hem is geweest. De rapper verloor namelijk een miljoenendeal bij Sony en kon zijn optredens in Nederland wel vergeten. Verschillende andere merken wilden ook niet meer met Jorik samenwerken. Zijn vader steunt hem in deze tijd. "Mijn vader zegt altijd: ‘Alles gebeurt met een reden.’ Misschien had dit zo moeten gebeuren."

Vertrouwen

Lil Kleine maakt zich geen zorgen over zijn carrière. "De grote optredens komen gelukkig weer een beetje terug, maar vooral in België en andere landen." Ondanks dat de rapper laatst nog werd geannuleerd door het TikTak-festival, denkt hij dat hij langzamerhand ook in Nederland wel weer meer optredens zal krijgen. "In Nederland komt het ook wel weer. Daar ben ik van overtuigd. Ik moet geduld hebben. Tijd heelt alle wonden. Ik heb er veel vertrouwen in."

Jaimie

Voor zover bekend heeft Jaimie nog niet gereageerd op de uitspraken van Lil Kleine. Jaimie heeft na de mishandeling een rechtszaak tegen de rapper aangespannen. Op veertien november zullen de twee voor de rechter moeten verschijnen. Lil Kleine wordt door het Openbaar Ministerie verdacht van poging tot zware mishandeling. Eerder dit jaar gaf Jaimie aan dat het goed met haar gaat na de mishandeling, maar dat ze het mentaal erg zwaar heeft gehad.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Bij Filomena kun je ook (anoniem) terecht voor hulp, zonder bewijs van aangifte of een wachtrij. Op dinsdag en donderdag kun je binnenlopen bij het inloopspreekuur van 9.00 uur tot 12.30 uur bij de GGD aan de Schiedamsedijk 95 in Rotterdam. Je hoeft dan alleen maar te zeggen dat je voor Filomena komt. Op andere dagen en tijden kun je contact opnemen via 010-6681996 of via het contactformulier. (Let op: Vanaf 3 juni 2024 verhuist Filomena naar een andere locatie.)

Ster advertentie
Ster advertentie