Entertainment

Jaimie Vaes klaagt Lil Kleine aan vanwege terugeisen dure horloges

foto: YouTube: discovery plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes klaagt Lil Kleine aan vanwege terugeisen dure horloges

Jaimie Vaes heeft haar ex-verloofde Lil Kleine voor de rechter gesleept, omdat hij een aantal peperdure horloges terugeist die hij haar cadeau heeft gedaan. Dat bevestigt Jaimie's advocaat aan RTL Boulevard.

Beslaglegging

In een aflevering van Jaimie in the Vaes Lane, die op 5 augustus werd uitgebracht, is te zien dat Jaimie samen met haar vrienden Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, en Estelle Cruijff een e-mail van haar advocaat bespreekt. Die mail gaat over de beslaglegging op een aantal geschonken horloges. "Er wordt nu gezegd dat het nooit een cadeau is geweest. Het is te ziek voor woorden. Ik zweer het, er wordt nu gezegd dat het nooit een schenking is geweest", vertelt Jaimie. Ook vertelt ze dat Lil Kleine zelfs het horloge van zijn zoontje Lío terugeist.

Radiostilte

De advocaat van Jaimie vertelt dat de procedure al enkele maanden loopt en dat de influencer en Lil Kleine eerst schriftelijk op elkaar konden reageren voordat de zaak voor de rechter zou komen. De advocaat van Lil Kleine liet aan RTL Boulevard dat ze "even radiostilte houden in deze zaak". Wanneer de zaak voor de rechter komt is nog onbekend.

Mishandeling

Lil Kleine werd in februari gearresteerd nadat er via het juicekanaal Life Of Yvonne beelden uitlekten waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling en liet vorige maand weten dat het onderzoek nog altijd loopt.

Ster advertentie
Ster advertentie