Entertainment

Jaimie Vaes weer verliefd na breuk met Lil Kleine: "Het is zo gelopen"

foto: Instagram: @jaimievaesfoto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes weer verliefd na breuk met Lil Kleine: "Het is zo gelopen"

Jaimie Vaes is na de heftige breuk met Lil Kleine weer verliefd. In een interview met RTL Boulevard vertelt ze dat het gaat om een van haar beste vrienden.

Weer verliefd

"Ben ik verliefd? Nou ja, ik vind hem heel erg leuk", vertelt Jaimie een beetje terughoudend over haar nieuwe liefde. Daarna vertelt de realityster iets meer over de dj genaamd Afshin. "Wij kennen elkaar al heel lang, ik denk een jaartje of twaalf. Eigenlijk is hij een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen."

Beste vriend

Dat haar nieuwe vlam een goede vriend van haar is, vindt Jaimie helemaal niet erg. "Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is bij heel veel fases van mijn leven geweest, bij de leuke en de minder leuke dingen. Op dit moment voelt hij mij heel goed aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mishandeling

Jaimie verbrak begin dit jaar haar relatie met Lil Kleine nadat hij werd gearresteerd. Via het juicekanaal Life Of Yvonne lekten er toen beelden uit waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Het Openbaar Ministerie verdenkt Lil Kleine van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling en liet vorige maand weten dat het onderzoek nog altijd loopt.

Ster advertentie
Ster advertentie