Entertainment

Jaimie Vaes brengt podcast uit over huiselijk geweld

foto: YouTube: Discovery Plus Nederland
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes brengt podcast uit over huiselijk geweld

Jaimie Vaes gaat in samenwerking met LINDA.meiden een podcast uitbrengen over huiselijk geweld. In de eerste aflevering van de podcast, genaamd Hartzeer, deelt Jaimie haar eigen ervaringen.

Aflevering 1

Jaimie vertelt in de aflevering onder andere over de eerste keer dat Lil Kleine haar mishandelde. "Het was onze eerste Kerst samen", vertelt ze. "Er ontstond een ruzie, ik weet niet meer waar het over ging. We stonden op de grachten met een vriendinnetje van mij erbij." Volgens Jaimie escaleerde de ruzie, waarna Lil Kleine haar een harde duw gaf.

Jaimie besloot na het incident bij haar vriendin te slapen, maar na een spijtbetuiging kwam het al snel weer goed. "Had je mij op dat moment verteld dat acceptatie van dat soort kleine - zo noem ik het maar even - incidenten zou leiden tot waar ik nu ben, dan was ik heel hard weggerend", aldus Jaimie.

Hartzeer

Hartzeer bestaat uit vijf afleveringen. De eerste aflevering is vandaag vanaf 17:00 uur te beluisteren. Jaimie maakt de podcastreeks samen met Johannes Dijkstra, behandelaar bij stichting Fier, het landelijke expertise- en behandelcentrum voor huiselijk geweld.

Mishandeling

Jaimie verbrak begin dit jaar haar relatie met Lil Kleine nadat hij werd gearresteerd. Via het juicekanaal Life Of Yvonne lekten er toen beelden uit waarop te zien is dat hij Jaimie aan haar haren uit een auto trekt en verder mishandelt. Het Openbaar Ministerie verdenkt Lil Kleine nog altijd van een poging tot zware mishandeling en/of mishandeling.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie