Entertainment

Lil Kleine en Jaimie Vaes treffen elkaar in de rechtbank over verdeling spullen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine en Jaimie Vaes treffen elkaar in de rechtbank over verdeling spullen

Lil Kleine en zijn ex-partner Jaimie Vaes stonden vandaag voor het eerst tegenover elkaar in de rechtbank in Amsterdam. In de zaak wordt niet de mishandeling van Jaimie door Lil Kleine behandeld, maar de verdeling van hun spullen en verantwoordelijkheden. Daar is het stel na het beëindigen van hun relatie zelf niet uitgekomen. Jaimie is na vandaag als voorlopige 'winnaar' uit de bus gekomen: twee van de drie dure horloges waar het om ging, moeten volgens de rechter aan haar worden toegewezen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Horloges

Jaimie besloot in augustus om Lil Kleine aan te klagen. Dit omdat hij een aantal peperdure horloges terugeist die hij haar cadeau had gegeven, iets wat Lil Kleine ontkent. De rechter heeft nu gezegd dat de twee horloges inderdaad een schenking zijn en dus naar Jaimie horen te gaan. Momenteel liggen ze nog bij Lil Kleine in een kluis.

Cadeaus

Een van die horloges kreeg Jaimie nadat ze was bevallen van hun zoontje Lío, zo vertelde ze vandaag in de rechtbank. "Ik kreeg op het bed in het ziekenhuis een geschenk, dat was een horloge met inscriptie." Het tweede horloge kreeg ze op haar verjaardag in 2018. Er is ook nog een derde horloge dat Lil Kleine aan Lío gaf toen ze in Dubai waren. Hierover sprak Jaimie zich eerder al uit in haar realityserie Jaimie in the Vaes Lane. "Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug, die Lío heeft gekregen en waar Jorik niet voor heeft betaald. Zelfs die vraagt hij terug", aldus Jaimie.

Vervolg

Er werden vandaag ook nog andere te verdelen spullen behandeld, zoals een Louis Vuitton-tas en verschillende huishoudelijke apparaten. Op 4 januari doet de rechter uitspraak over al die spullen, tenzij de zaak wordt uitgesteld omdat er door de partijen meer bewijs wordt aangeleverd. Het kan ook nog zo zijn dat Jaimie en Lil Kleine er voor die tijd zelf nog uitkomen, al lijkt die kans klein.

Het onderzoek naar de mishandeling door Lil Kleine, waarvan in februari videobeelden uitlekten via het juicekanaal Life Of Yvonne, loopt nog. Waarom dit zo lang duurt, is niet bekend.

Reacties achteraf

Jaimie vertelde na afloop van de zitting tegen het AD dat het goed met haar gaat. "Ik ben blij. Ik woon op Ibiza en heb een nieuwe relatie. Op werk gaat het goed en met m'n zoon gaat het goed." Ook vertelde ze dat ze haar ex een paar weken terug nog op Ibiza tegenkwam. "Dat blijft een beetje ongemakkelijk en een beetje gek, maar we hebben samen een zoon, dus laten we hopen dat we in de toekomst door één deur kunnen. Dus ik hoop dat die ongemakkelijkheid wat minder wordt."

Lil Kleine vertelde tegen de pers dat vanuit zijn partij was voorgesteld om "alles te vergeten" als hij zoontje Lío zou mogen zien. "Daar zit voor mij geen prijskaartje aan, dat is onbetaalbaar. Maar daar werd niet mee akkoord gegaan, dus dat is jammer. Maar dat gaat zeker goedkomen."

Ster advertentie
Ster advertentie