Entertainment

Zaak van Lil Kleine en Jaimie Vaes over waterkoker en broodrooster stopgezet

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zaak van Lil Kleine en Jaimie Vaes over waterkoker en broodrooster stopgezet

Het lijkt erop dat Lil Kleine en Jaimie Vaes eindelijk tot een overeenkomst zijn gekomen omtrent de verdeling van hun inboedel. De rechtbank Amsterdam liet vanochtend aan RTL Boulevard weten dat de zaak is afgedaan. Dat lijkt erop te wijzen dat het voormalige koppel er over uit is wie onder andere het broodrooster en de waterkoker mag houden.

Onduidelijk wie spullen heeft gekregen

Eerder dit jaar werd er al een uitspraak gedaan in de zaak over de verdeling van de inboedel. Toen besloot de rechter dat Jaimie twee dure horloges mocht houden, eentje bleef in het bezit van Lil Kleine. Er werd echter geen besluit genomen over wie onder meer het broodrooster en de waterkoker zou krijgen. Het is nog altijd onduidelijk wie van de twee de spullen heeft gekregen. De rechtbank heeft ook niet aan RTL Boulevard laten weten wat de exacte reden is dat de zaak is afgedaan.

Mishandeling

Nu de rechtszaken over het herverdelen van spullen en de voogdij over hun zoontje zijn afgerond, loopt er nog een rechtszaak tegen Lil Kleine voor mishandeling van Jaimie. Het onderzoek naar de mishandeling, waarvan in februari vorig jaar videobeelden uitlekten via het juicekanaal Life Of Yvonne, is nog altijd niet afgerond. Het is niet bekend waarom het onderzoek zo lang duurt. Inmiddels heeft het Openbaar Ministerie de verdenking afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie