Entertainment

Lil Kleine verlaat huidig management en tekent bij SPEC

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine verlaat huidig management en tekent bij SPEC

Lil Kleine werkt hard aan zijn comeback en slaat daarbij een nieuwe weg in. Hij verlaat na jaren zijn managementbureau NAMAM en stapt over naar SPEC. Dat heeft Breghje Kommers, oprichter van SPEC en de vrouw van Ali B bevestigd aan Shownieuws.

Einde samenwerking

Het bureau NAMAM werd opgericht door Nathan Moskowicz, de zoon van voormalig strafrechtadvocaat Bram Moskowicz. Bram laat aan Shownieuws weten dat er in goed overleg is besloten om te stoppen met de samenwerking. ''Er is geen ruzie en beide partijen wensen elkaar het beste voor de toekomst'', aldus BramMoskowicz.

Quote

Er is geen ruzie en beide partijen wensen elkaar het beste voor de toekomst

Bram Moskowicz

SPEC

Breghje Kommers richtte in 2000 het managementbureau op. Lange tijd was Ali het gezicht van SPEC. Hij legde zijn werkzaamheden als artiest en ondernemer begin vorig jaar stil na de uitzending van Youtube-programma BOOS. De rapper werd hierin beschuldigd van verkrachting en seksueel grensoverschrijdend gedrag rond de opnames van The Voice of Holland. Hij wordt op dit moment vervolgd door het OM voor deze strafbare feiten.

Mishandeling

Lil Kleine werd in februari vorig jaar aangehouden voor mishandeling. Op bewakingsbeelden was te zien hoe hij zijn ex-verloofde Jaimie Vaes aan haar haren uit de auto trok en verder mishandelde. Het Openbaar Ministerie liet in januari dit jaar weten Kleine niet langer te verdenken van zware mishandeling, maar nog wel van mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie