Entertainment

Lil Kleine en zoontje Lío na meer dan een jaar weer herenigd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine en zoontje Lío na meer dan een jaar weer herenigd

Het heeft even geduurd, maar Lil Kleine en zijn zoontje Lío zijn weer herenigd. De rapper had zijn zoontje sinds de scheiding tussen hem en zijn ex Jaimie Vaes niet meer gezien. Op Instagram deelt Lil Kleine een foto met de slapende Lío. "Eindelijk samen", schrijft hij daarbij

Omgangsregeling

Jorik, zoals Lil Kleine echt heet, had zijn zoontje door de omstandigheden met Jaimie en de verschillende rechtszaken die lopen al een lange tijd niet gezien. De twee ouders kwamen in januari eindelijk tot een akkoord wat betreft de omgangsregeling. Jorik zou eerst met zijn zoontje mogen videobellen om het contact op te bouwen. Daarna kon er worden gekeken naar een ontmoeting in Nederland of op Ibiza.

'Eindelijk samen'

Het lijkt erop dat die ontmoeting gisteren eindelijk zo ver was. Jorik plaatste gisterenavond beelden van hem en Lío in zijn verhaal op Instagram. Op de eerste foto ligt de rapper samen met zijn zoontje op de bank. "Eindelijk samen", schrijft hij bij het kiekje. De tweede post is een filmpje waarin Lío op de grond zit en speelt met een stervormig kussen. "My star", schrijft Jorik bij het tafereel.

Lil Kleine met Lío

foto: Instagram @lilkleine

Lil Kleine met Lío

Ouderlijk gezag

Hoewel de rapper zijn zoon na de geboorte wel heeft erkend, heeft hij geen ouderlijk gezag. Volgens Patrice Katz, de advocaat van Jorik, heeft Jaimie dit wettelijk nooit goedgekeurd. Dit maakte het voor de rapper nog lastiger om Lío weer te zien. Mocht Lil Kleine later ook mee willen beslissen over zaken als waar Lío naar school gaat en of hij verhuist, dan heeft hij dit ouderlijk gezag wel nodig.

Mishandeling

Naast de rechtszaken over het herverdelen van spullen en de voogdij over hun zoontje, loopt er ook nog een rechtszaak tegen Lil Kleine voor mishandeling van Jaimie. Het onderzoek naar de mishandeling, waarvan in februari videobeelden uitlekten via het juicekanaal Life Of Yvonne, is nog altijd niet afgerond en voor de rechter gekomen. Waarom dit zo lang duurt, is niet bekend. Het Openbaar Ministerie heeft de verdenking inmiddels afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie