Entertainment

Lil Kleine geeft update op Instagram: "Probeer een beter mens te zijn"

foto: Lil Kleine
  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine geeft update op Instagram: "Probeer een beter mens te zijn"

Lil Kleine heeft via Instagrampost van zich laten horen over de situatie met zijn ex Jaimie Vaes. Bij een foto met Boef ter aankondiging van hun gezamenlijke single schrijft hij onder andere over "de donkere kant" van zijn succes. "Roem, geld, drank en drugs is een gevaarlijke cocktail. Vanuit die cocktail ben ik in een relatie gestapt. In die relatie is het slechtste van ons beiden naar boven gekomen."

'Betere keuzes maken'

De rapper schrijft dat muziek al sinds zijn 8e een uitlaatklep is. "Ik brak door op mijn 16e en heb ongelooflijk veel succes gekend en records verbroken. Dit bracht mij ontzettend veel moois, maar had ook een donkere kant."

Lil Kleine geeft aan dat zijn relatie met Jaimie slechte dingen naar boven bracht, maar ook "het allermooiste wat er is", namelijk hun zoontje Lío. "De pijn en het gemis die ik een jaar lang heb gevoeld omdat ik hem niet kon zien of spreken, is echt een nachtmerrie geweest. Maar hij is ook de reden dat ik de strijd met mezelf aanga en probeer een beter mens te zijn die betere keuzes zal maken."

Mishandelingszaak

De rapper had zijn zoontje naar eigen zeggen een jaar niet gezien nadat hij werd gearresteerd op verdenking van mishandeling van Jaimie. Dit nadat er op het Insta-account Life of Yvonne beelden werden gedeeld waarop te zien is hoe hij haar uit de auto sleurt en verder mishandelt. Vorige maand bepaalde de rechter dat Lil Kleine zijn zoon weer mag zien, maar wel op Jaimies voorwaarden. De verdenking tegen hem is afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling. Ondertussen gaat het onderzoek naar de zaak nog verder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Uit m'n hart'

"Ik zal nooit de ideale schoonzoon zijn", gaat Lil Kleine verder in zijn bericht. "Maar ik wil mezelf ook nooit meer verliezen." Vervolgens geeft hij meer informatie over het tot stand komen van zijn nieuwe nummer. "Ik heb heel lang getwijfeld of ik de tekst op de single van Boef moest doen. Zeker nu ik eindelijk weer contact heb met mijn kind. Maar dit komt uit mijn hart en moest er een keer uit."

Lil Kleine geeft aan dat hij met de track 'zijn kant van het verhaal' wil vertellen. "Ik ben al heel lang stil en heb nooit mijn mond opengetrokken of met modder gegooid. Er zijn zoveel verhalen over mij waarin ik mezelf totaal niet herken."

'Hoofdstuk afsluiten'

De rapper sluit zijn bericht af met de woorden: "Aan het einde van de dag zijn we allemaal verantwoordelijk voor onze eigen keuzes. Voor mij is dit nummer een manier geweest om een hoofdstuk af te sluiten en ik hoop dat de toekomst er voor iedereen positief uitziet."

Jaimie

Jaimie deed vorige week in de YouTube-serie Open Kaart van Robbert Rodenburg uitgebreid haar verhaal over haar relatie met Lil Kleine, de gelekte beelden van de mishandeling bij de auto en het ouderschap. Ze vertelde daarin onder meer dat ze vaak door haar ex is mishandeld en dat ook vrienden die het voor haar opnamen door hem aangepakt werden. "Het auto-incident was het topje van de ijsberg. Als ik terugdenk aan alle keren dat het echt fout is gegaan, is dit misschien wel het minst heftige geweest."

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie