Music

Boef laat voorproefje horen van nieuwe muziek met Lil Kleine

foto: TikTok Boef
  1. Newschevron right
  2. Boef laat voorproefje horen van nieuwe muziek met Lil Kleine

Het lijkt erop dat Boef en Lil Kleine samen een nieuwe track gaan uitbrengen. Op social media delen de twee mannen een voorproefje van het nummer Herinnering dat op 10 februari uitkomt.

Verdacht van mishandeling

De muziekcarrière van Lil Kleine staat al een tijdje op een laag pitje. De rapper werd een jaar geleden gearresteerd, omdat hij wordt verdacht van mishandeling. Online gingen er beelden rond waarop te zien is dat Jorik Scholten, zoals de Lil Kleine echt heet, zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelde. In de laatste weken is er veel gebeurd rondom Jaimie en Lil Kleine: de twee stonden tegenover elkaar in de rechtszaal voor het verdelen van hun spullen en voor een omgangsregeling met betrekking tot hun zoon Lío.

Video Boef en Lil Kleine

Een jaar later verschijnt Lil Kleine voor het eerst op een nieuwe single. Het gaat om Boefs nieuwe track Herinnering, die volgende week vrijdag uitkomt. "10 februari 2023 een bom voor jullie", schrijft Boef bij een filmpje van hem en Lil Kleine. Op de achtergrond is een voorproefje van het nummer te horen. Een week later brengt Boef zijn nieuwe album Luxeprobleem uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie