Entertainment

Jaimie Vaes over vakantie in Dubai: "Lil Kleine is er inderdaad ook"

foto: Instagram: @jaimievaes
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes over vakantie in Dubai: "Lil Kleine is er inderdaad ook"

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn samen gespot in Dubai. Tegenover RTL Boulevard geeft Jaimie uitleg over de situatie. Zo vertelt ze dat ze inderdaad allebei in Dubai zijn en Lil Kleine er is om hun zoontje Lío te kunnen zien.

Jaimie Vaes en Lil Kleine

Jaimie vindt het heerlijk om haar woonplaats weer even te verlaten. "Heel lekker even eruit." Op haar Instagram deelde ze al meerdere beelden van haar vakantie in Dubai. Ook haar ex Lil Kleine is in de Verenigde Arabische Emiraten, waardoor de geruchten over een mogelijke verzoening weer opbloeien. Zo zouden de twee zelfs zoenend in het openbaar zijn gespot.

Volgens Jaimie is er echter geen sprake van dat het koppel weer terug bij elkaar is. Ze bevestigt wel dat Lil Kleine ook in Dubai is en ze elkaar hebben gezien. "Jorik is inderdaad ook hier. Dan kan hij Lío hier ook fijn zien", vertelt ze. "Maar het is geen familievakantie." Onlangs legde Jaimie al uit dat zij en Lil Kleine na een hectische periode weer beter met elkaar door een deur kunnen.

Juridische strijd

Jaimie Vaes en Lil Kleine zetten begin 2022 een punt achter hun relatie. In de media verschenen er beelden van geweldsincidenten tussen het tweetal, waarna Lil Kleine onder meer aangeklaagd werd voor zware mishandeling. De situatie mondde uit in een juridische strijd waar de twee lijnrecht tegenover elkaar stonden en onder meer ruzie maakten over spullen als een waterkoker en broodrooster. Daarnaast konden Jaimie Vaes en Lil Kleine moeilijk een overeenstemming bereiken over de verdeling van de tijd met hun zoontje en was de rechter daarbij ook nodig om te bemiddelen. Inmiddels loopt het onderzoek naar Lil Kleine nog, maar heeft het Openbaar Ministerie de aanklacht afgezwakt van zware mishandeling naar mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie