Entertainment

Lijfwacht Lil Kleine gearresteerd vanwege verdenking connectie drugsbaron

foto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. Lijfwacht Lil Kleine gearresteerd vanwege verdenking connectie drugsbaron

De lijfwacht van Lil Kleine is samen met een aantal vermeende criminelen uit Amsterdam gearresteerd afgelopen dinsdag. Een arrestatieteam hield hem aan in zijn woning in Eindhoven. De bodyguard wordt verdacht van het hebben van connecties met een grote drugsbaron genaamd Jos Leijdekker, ookwel bekend als "Bolle Jos".

'Fifi

Het AD meldt dat Vivian L.P., de lijfwacht in kwestie, ook bekend is in het criminele circuit als 'Fifi'. Een AT stond dinsdagmorgen op de stoep bij 'Fifi'. Na het doorzoeken van zijn woning, nam de politie onder andere vier cryptotelefoons, waarmee criminelen versleutelde berichten kunnen versturen, en drie dure horloges in beslag. Inlichtingendiensten kwamen de bodyguard halen naar aanleiding van het ontsleutelde berichtenverkeer uit gehackte en neergehaalde computerservers. Waar 'Fifi' precies van wordt verdacht wil de politie nog niet kwijt. Ook willen ze niet delen wie zijn advocaat is. In het verleden speelde hij als keeper bij Türkiyemspor en verder is hij bekend als krachtpatser die regelmatig prominente criminele figuren uit Amsterdam vergezelt.

Lil Kleine

Tot voor kort was hij veel te zien als bodyguard van Lil Kleine. Hij verscheen voor het eerst op het podium in de periode dat Lil Kleine tijdens optredens soms werd gepakt door een bierdouche. Zijn enorme gedaante moest ervoor zorgen dat het publiek wel twee keer zou nadenken voordat ze bier naar de rapper zouden gooien. Ook kwam hij een keer van het
podium af het publiek in om een klap uit te delen. Lil Kleine postte daarnaast ook vaak foto’s van hen tweeën op social media.

Ster advertentie
Ster advertentie