Entertainment

Jaimie Vaes openhartig over leven als alleenstaande moeder: “Huil ’s nachts in bed”

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jaimie Vaes openhartig over leven als alleenstaande moeder: “Huil ’s nachts in bed”

Influencer Jaimie Vaes draagt nu al langer dan twee jaar alleen de zorg voor haar vierjarige zoontje Lío met wie zij samen op Ibiza woont. In haar column in het tijdschrift Grazia, beschrijft ze dat haar leven als alleenstaande moeder haar zwaar valt. “Mensen zien mij en denken dat het allemaal glitz en glam is, maar ik heb ook momenten dat mijn dagen wat grijzer zijn.”

Alleenstaande moeder

Jaimie vertelt in haar column dat het leven als alleenstaande moeder haar zwaar valt. Haar eigen moeder woont in Den Haag met haar nieuwe vriend en haar vader woont op Bali. Ook heeft haar zoon geen contact met de ouders van Lil Kleine. Volgens de 34-jarige influencer is het dan ook een non-argument als mensen zeggen dat ze “toch een nanny heeft”. Uiteindelijk blijft ze naar eigen zeggen een alleenstaande moeder die “fulltime met haar kind is”. Dat wordt door de buitenwereld nog wel eens onderschat volgens Vaes.

Jaimie heeft dan ook moeite met het idee dat de mensen haar leven zien als één groot feest. Zo schrijft ze in haar column: “Ik heb het emotioneel zwaar met Lío en ’s nachts lig ik in mijn bed te huilen, omdat ik het even allemaal niet meer overzie.” De influencer benadrukt dan ook dat haar leven bestaat uit momenten van verdriet en somberheid.

Speciale school voor Lío

De vierjarige Lío loopt volgens Jaimie tegen bepaalde problemen aan in zijn nog prille leven. Zo zou hij wat moeite hebben met zijn spraak. Om die reden kijkt Jaimie of haar zoontje terechtkan bij een school voor kinderen met behoefte aan extra aandacht en hulp. In dat geval zou Jaimie met Lío vanaf Ibiza terug moeten verhuizen naar Amsterdam. Naar eigen zeggen blijft ze liever op Ibiza blijven met haar zoon. Toch zou ze de stap naar Nederland willen zetten omwille van haar kind. Daarover schrijft ze: “Tuurlijk doe je dat als ouder, je wil het beste voor je kind”.

Geweldsincidenten

In 2019 kreeg Jaimie Vaes samen met Lil Kleine hun eerste en enige kind Lío. De relatie van de twee bekendheden kwam meermaals op negatieve wijze in het nieuws door meerdere geweldsincidenten waarbij Lil Kleine, Jaimie Vaes fysiek zou hebben aangevallen. Eén incident dat het nieuws haalde zou plaats hebben gevonden op Ibiza en een ander bekend incident voor hun huis in Amsterdam. De strafzaak voor het laatstgenoemde incident loopt op dit moment nog.

Eerder liet Lil Kleine zich in zijn documentaire uit over de gebeurtenissen tussen hem en zijn ex. Zo zou Jaimie volgens hem een grote bijdrage hebben geleverd aan de toxische sfeer van hun relatie. Jaimie vindt echter dat Lil Kleine een verkeerd beeld schetste van haar. Volgens haar zet de docu wederom kwaad bloed tussen hen. "Dit helpt niet echt mee. Ik weet wel dat we ook hier weer uit gaan komen hoor. We blijven te allen tijde ouders van Lío, maar het is jammer dat het zo moet."

Gezinsverdeling

Ondanks de huiselijke problemen in het verleden, ziet Jaimie toch een grotere rol weggelegd voor Lil Kleine binnen de opvoeding van hun zoon. Zo zegt ze oprecht te hopen dat de tijdsverdeling tussen Jaimie en Lil Kleine met de tijd beter zal worden voor hun zoontje Lío: “Het zou zo fijn zijn als het over een tijdje niet meer alleen op mij aankomt. Dan kan ik ook wat meer Jaimie zijn.”

Ster advertentie
Ster advertentie