Entertainment

Rick Ross mogelijk vader van twee maanden oude baby: vriendin is niet de moeder

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross mogelijk vader van twee maanden oude baby: vriendin is niet de moeder

Rick Ross wordt naar verluidt in verband gebracht met een geheime baby van twee maanden oud die buiten zijn huidige relatie verwekt is. De moeder is het model Cierra Nichole. Nichole deelde op Instagram beelden van haar pasgeboren dochter genaamd Au’mei Moon Roberts. Opmerkelijk is dat ze dezelfde achternaam draagt als de 47-jarige rapper.

Speculaties

Cierra Nichole ontving onder haar post felicitaties die hinten naar Ross als de vader van het pasgeboren meisje. Zo zijn er in de reacties veel speculaties omtrent de vraag of de artiest uit Miami daadwerkelijk de vader is. Zo vraagt iemand zich af: “Is dat jouw baby Rick Ross?”

Los van het feit dat het babytje dezelfde achternaam als haar vermoedelijke vader draagt, zijn er ook andere signalen die in de richting van de rapper wijzen. Zo bedankte de moeder van de baby een persoon die haar en Rick Ross samen feliciteerde werd met de komst van hun dochter.

Rick Ross' huidige vriendin Cristina Mackey besloot vervolgens om extra olie op het vuur te gooien op Instagram. Zo deelde ze op haar story een foto van de baby van Cierra Nichole met de tekst: "Ze is prachtig." Dit schoot echter in het verkeerde keelgat van Nichole die daarop reageerde met: "We kennen je niet. Ga lekker bij iemand anders aandacht zoeken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie

Dit nieuws zou gevolgen kunnen hebben voor Ross, aangezien hij dus al in een relatie zit met Cristina Mackey. In een recente Instagram-live video sprak ze zelfverzekerd over hun relatie en leek ze kritiek te uiten op de moeders van Ross' kinderen. Ze reageerde hiermee op de mensen die opmerkten dat Ross haar nooit liet zien op Instagram.

De relatie tussen Ross en de 27-jarige fitness influencer leek voor de buitenwereld erg sterk te zijn, maar deze gebeurtenis werpt toch een ander licht op het koppel. Of dit verhaal echt klopt, is nog niet officieel bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie