Entertainment

Offset claimt dat hij dronken was toen hij Cardi B beschuldigde van vreemdgaan

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Offset claimt dat hij dronken was toen hij Cardi B beschuldigde van vreemdgaan

Offset had iets te diep in het glaasje gekeken toen hij in juni zijn vrouw Cardi B beschuldigde van vreemdgaan. Dat zegt de Migos-rapper in de podcast Way Up With Angela Yee.

Bekvechten

In de podcastaflevering legt Offset uit dat hij ruzie kreeg met Cardi toen hij haar beschuldigde van overspel. Naar eigen zeggen had hij die avond iets teveel alcohol op. "We waren die avond aan het bekvechten. Als je een vrouw uit New York hebt, weet je dat ze grofgebekt kan zijn. Op het moment dat we ruzie kregen was ik dronken en op een gegeven moment besloot ik dat bericht te posten", aldus Offset.

De rapper vertelt ook waarom hij niet publiekelijk zijn excuses heeft gemaakt voor de beschuldigingen aan het adres van zijn vrouw. "Voor mij is het verwijderen van het bericht al genoeg. Uiteindelijk weet niemand wat er speelt tussen ons en mensen zullen mij online toch wel aanvallen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Bed gedeeld'

Eind juni schreef Offset in zijn Instagram Stories dat Cardi B naar bed zou zijn gegaan met een andere man. "Mijn vrouw heeft het bed gedeeld met een andere man. Jullie weten hoe ik daarop ga reageren", aldus de rapper. Niet veel later verwijderde hij het bericht weer, maar uiteraard gingen screenshots ervan binnen no time rond op social media.

'Speel niet met mij'

Niet lang na de post van Offset zag Cardi zich genoodzaakt om met een reactie te komen. De New Yorkse rapper vertelde haar fans in een Twitter Spaces-sessie dat ze vooral geen aandacht moeten besteden aan Offset. "Ik denk dat mensen soms vergeten dat ik Cardi B ben", aldus de rapper. "Als ik het bed deelde met een andere man zou het allang al bekendgemaakt zijn. Ik kan niet met een doodgewone man het bed induiken. Ik kan ook niet vreemdgaan met iemand uit de muziekindustrie, want dat zou ook meteen op straat liggen, dus speel niet met mij. Stop met gek doen."

Ster advertentie
Ster advertentie