Entertainment

Kevin Hart maakt eerste verschijning in openbaar na ongeluk

foto: Twitter: Makho Ndlovu
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart maakt eerste verschijning in openbaar na ongeluk

Kevin Hart is zondagavond voor het eerst sinds zijn auto-ongeluk weer in het openbaar verschenen. De comedian ging naar de People's Choice Awards en won daar de Comedy Act of 2019. Toen Kevin naar het podium liep om de prijs in ontvangst te nemen, kreeg hij een staande ovatie van het publiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dankbaar

"Allereerst wil ik God bedanken", zei Kevin in zijn speech. "Ik had hier ook niet kunnen staan. Nu ik hier wel mag zijn, waardeer ik het leven alleen maar meer. Het laat me de dingen die er echt toe doen waarderen." De acteur bedankte zijn vrouw en kinderen en stuurde ook wat liefde naar zijn fans: "Jullie hebben geen idee wat het effect is dat jullie op ons entertainers hebben. Ik wil jullie echt vanuit mijn hart bedanken dat jullie er voor mij waren in deze moeilijke periode."

People's Choice Awards

De E! People's Choice Awards is een Amerikaanse awardshow waarbij het publiek online kan stemmen op hun favoriete entertainers, films en televisieshows. Dit jaar mocht Zendaya de prijs voor Drama TV Star of 2019 mee naar huis nemen, won Khloé Kardashian de Reality Star of 2019 en werd Beyoncé verkozen tot Animated Movie Star of 2019.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie