Entertainment

Trippie Redd kwam er na DNA-test achter dat hij toch niet vader is: "Heel veel verwarring"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Trippie Redd kwam er na DNA-test achter dat hij toch niet vader is: "Heel veel verwarring"

Trippie Redd kondigde in november aan dat hij vader was geworden, maar uit een nieuwe video blijkt dit helemaal niet waar te zijn. De rapper deed namelijk een DNA-test en kwam erachter dat hij helemaal geen kind had gekregen, maar dat zijn ex was bevallen van iemand anders.

Niet de vader

Trippie Redd deelde het nieuws in een vlog van DDG, de vriend van Halle Bailey, toen hem werd gevraagd hoe het vaderschap beviel. "Ik heb het gevoel dat we tegelijkertijd een kind hebben gekregen", deelde DDG voordat hij de vraag aan Trippie stelde. "Ik heb een DNA test gedaan en ik blijk niet eens kind te hebben", reageerde de rapper. 'Ik zweer het. Ik dacht dat ik een kind had en deelde dit met de wereld, maar had nooit een test gedaan. Toen ik die wel deed, bleek dat het niet eens mijn kind was."

Trippie kreeg vervolgens de vraag hoe hij zich daarna voelde, waarna hij liet weten dat hij het erg moeilijk had gehad. "Dat is ook de reden waarom ik niet op tour kon gaan en geen shows deed. Ik kon mij daarna niet meer goed voelen door alle verwarring", deelde de rapper. "Sommige dingen gebeuren gewoon en misschien kwam dit op mijn pad met een reden", eindigde Trippie zijn verhaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie