Entertainment

Diddy’s zoon Christian Combs aangeklaagd voor drogeren en seksueel misbruiken van vrouw

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy’s zoon Christian Combs aangeklaagd voor drogeren en seksueel misbruiken van vrouw

Naast vader Diddy is de kans aanwezig dat ook zijn 25-jarige zoon Christian Combs zich moet verantwoorden bij de rechter voor vermeende wandaden. Christian, die als artiest ook wel bekend is onder de naam King Combs, wordt nu officieel beschuldigd van seksueel misbruik. Ook zou hij volgens de verklaringen een vrouw hebben gedrogeerd.

Aantijgingen

De rechtszaak zal worden aangespannen door een nog onbekende vrouw. Via haar advocaat Tyrone Blackburn geeft de vrouw aan dat ze slachtoffer is geweest van seksueel misbruik door Christian Combs. Blackburn is op dit moment de grote aanjager in de lopende zaken tegen de familie Combs. Zo staat hij ook Diddy’s voormalige producer Rodney Jones bij. Jones heeft in de afgelopen tijd veel verhalen naar buiten gebracht over Diddy’s seksueel overschrijdende gedrag achter de schermen. Zo zou Diddy vaak naakt rondlopen in Jones’ bijzijn om hem te verleiden tot seks. Ook zei Jones vaker onwenselijk betast te zijn geweest door Diddy.

Eerdere beschuldigingen

Het vermeende slachtoffer van Christian Combs en Rodney Jones is niet de eerste die uit de school klapt over een Combs telg. Eerder openbaarde de zangeres Cassie ook meerdere verhalen over haar ex Diddy. Volgens haar zou Diddy haar onder meer hebben gedwongen om seks te hebben met meerdere mannen. Diddy’s advocatenteam gaf aan dat de verhalen van Cassie en Rodney Jones berusten op leugens. Zo verklaarden ze: "We zullen deze absurde beschuldigingen in de rechtbank aanvechten en alle gepaste acties ondernemen tegen degenen die ze maken."

Aanwezigheid tijdens inval

Christian Combs was ten tijde van de inval op de panden van zijn vader aanwezig in een van de woningen. Ook Christians broer Justin was op dat moment van de partij en beide broers werden dan ook in de boeien geslagen. Na de inval werden de gebroeders Combs al vrij snel vrijgelaten. Christian Combs heeft nog niet gereageerd op de nieuwe beschuldigingen aan zijn adres.

Ster advertentie
Ster advertentie