Entertainment

Diddy aangeklaagd wegens seksueel misbruik door mannelijke ex-medewerker

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy aangeklaagd wegens seksueel misbruik door mannelijke ex-medewerker

Even leek het erop dat alle slachtoffers die seksueel zouden zijn misbruikt door Diddy juridische stappen hadden ondernomen. Niets bleek minder waar, want de rapper is wederom aangeklaagd wegens seksueel misbruik, ditmaal gaat het om een mannelijke ex-medewerker. Producer en videograaf Rodney Jones claimt dat hij meermaals het slachtoffer is geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag van de rapper.

Naakt rondlopen

In gerechtelijke documenten, in handen van TMZ, beweert Jones dat Diddy hem regelmatig op ongewenste plekken betastte. Ook zou de rapper in het bijzijn van Jones soms naakt rondlopen. De producer gelooft dat Diddy hem op deze manier probeerde te verleiden om seks met hem te hebben. Verder claimt Jones dat Diddy hem zou hebben gedwongen om een video te kijken waarin producer Stevie J seks had met een andere man.

Minderjarige meisjes

Daar blijft het echter niet bij. In de aanklacht staat namelijk ook dat Jones seksueel misbruikt zou zijn door een nicht van Diddy's vriendin Yung Miami. Naar verluidt probeerde ze seks met Jones te hebben terwijl Diddy en zijn medewerkers toekeken. Verder claimt Jones dat Diddy's zoon, Justin Combs, samen met Stevie J prostituees en minderjarige meiden uitnodigden voor feestjes van de rapper. Volgens hem kregen de aanwezig vrouwen gratis flessen tequila en wodka die doorspekt zouden zijn met drugs. Daarnaast zou Diddy regelmatig minderjarige meisjes mee hebben genomen naar huis.

30 miljoen dollar

Jones heeft niet alleen Diddy aangeklaagd, maar ook Justin Combs en een aantal medewerkers van zijn voormalige werkgever. Hij eist een schadevergoeding van minstens 30 miljoen dollar.

Ster advertentie
Ster advertentie