Entertainment

Boosie over Diddy: "Waarom zeggen zijn vrienden niks?!"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boosie over Diddy: "Waarom zeggen zijn vrienden niks?!"

Boosie Badazz heeft zijn verbazing uitgesproken over het "gebrek aan steun" voor Diddy vanuit zijn beroemde vriendenkring te midden van alle beschuldigingen. Via Instagram Live stelde Boosie vragen over de afwezigheid van Diddy's vrienden.

GEEN VERDEDIGING

Boosie benadrukte dat, ondanks de serieuze en ernstige bechuldigingen tegen Sean "Diddy" Combs, de waarde van vriendschap onveranderd blijft. "Waar zijn al die mensen die jarenlang zijn vrienden claimden te zijn?", vroeg de artiest uit Louisiana zich af. Hij voegde daaraan wel gelijk toe dat hij Diddy niet verdedigt en gaf gelijk aan dat dit de reden is waarom hij zijn cirkel klein houdt. "Al die mensen met wie hij champagne dronk en speeches mee hield, waar zijn ze nu? Daarom zie je mij alleen met dezelfde mannen die me kende voordat ik naar de gevangenis ging."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

50 CENT

Boosie is niet de enige die zich deze vraag stelt. 50 Cent heeft zich meerdere malen uitgelaten over dit onderwerp, gezien zijn rivaliteit met Diddy en diens vriendenkring. Hij daagde namelijk Jay-Z, een goede vriend van Diddy, uit om zijn steun te betuigen. We kennen 50 Cent natuurlijk als een controversiële rapper, dus dit gedrag is eigenlijk niets nieuws. Sterker nog, terwijl Diddy zich momenteel gedeisd houdt, laat 50 niks van hem over en heeft hij meerdere malen heeft aangekondigd dat hij overweegt een documentaire over het schandaal te maken.

foto: Instagram/50 Cent

50 Cent over Jay-Z op Instagram

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HET DIDDY SCHANDAAL

In de recente golf van controverse rond Sean "Diddy" Combs, staat de muziekmagnaat centraal in meerdere ernstige beschuldigingen, waaronder seksueel misbruik en het dwingen tot seks met prostituees. Deze beschuldigingen zijn gedetailleerd in een reeks rechtszaken, met aanklachten die variëren van ongewenste seksuele handelingen tot het drogeren van slachtoffers. Ook wordt hij beschuldigd van het ronselen van sekswerkers voor feesten onder dreiging van geweld.

Ster advertentie
Ster advertentie