Entertainment

50 Cent teaset film 'Surviving P Diddy' na reeks beschuldigingen aan adres Diddy

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent teaset film 'Surviving P Diddy' na reeks beschuldigingen aan adres Diddy

Het is algemeen bekend dat 50 Cent totaal geen fan is van Diddy. De New Yorkse rapper heeft op social media meermaals uitgehaald naar de Bad Boy-oprichter en dat deed gisteren wederom. Dit keer zegt 50 in een Instagrampost dat hij een film rond de recente beschuldigingen aan het adres van Diddy wil maken genaamd Surviving P Diddy'.

"Dit is een film"

50 deelde de Instagrampost kort nadat het nieuws naar buiten kwam dat Harve Pierre, de voormalige bestuursvoorzitter van Bad Boy Records, is aangeklaagd voor seksueel misbruik. De aanklacht komt bovenop de aantijgingen jegens Diddy van onder meer verkrachting en mishandeling van zijn ex-vriendin Cassie.

In de post heeft 50 screenshots van drie artikelen opgenomen omtrent de benarde situatie waarin Diddy zich bevind. De rapper schrijft in de caption: "Ik zei je dat ze eraan kwamen, in 5, 4, 3, 2, 1, SMH. Dit is een film ('Surviving P Diddy') of ('Diddy, Do it or Not'), geproduceerd door Curtis '50 Cent' Jackson. Binnenkort beschikbaar." De titel Surviving P Diddy is een verwijzing naar de docureeks Surviving R. Kelly, waarin slachtoffers hun verhaal doen over seksueel geweld door R. Kelly.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seksueel misbruik

Harve Pierre werd afgelopen woensdag aangeklaagd door zijn ex-assistente. In de aanklacht staat dat hij haar tussen 2016 en 2017 seksueel zou hebben misbruikt en onder meer fysiek en mentaal pijn zou hebben gedaan. Hoewel Diddy niet wordt genoemd in de aanklacht, worden zijn bedrijven, Bad Boy Entertainment, Bad Boy Records en Combs Enterprises, wel genoemd als medeverdachten. De bedrijven worden beschuldigd van nalatigheid en gendergeweld, omdat ze niets zouden hebben gedaan aan het gedrag van Pierre.

Beschuldigingen Diddy

Diddy werd vorige week donderdag aangeklaagd door Cassie wegens verkrachting, mishandeling en sekshandel. De gebeurtenissen zouden in een tijdsbestek van tien jaar hebben plaatsgevonden. Volgens Cassie zou Diddy haar regelmatig hebben geslagen en dwong hij haar tot seks met anderen, terwijl hij dat filmde. Ook zou Diddy haar hebben geforceerd om drugs te nemen en zou hij in 2018 haar huis zijn binnengedrongen waarna hij haar verkrachtte. Een dag na de aanklacht schikte Diddy met Cassie voor een onbekend bedrag.

Ster advertentie
Ster advertentie