Entertainment

Waarom Famke Louise haar Instagramfoto's verwijderde: "Ik wil geen medelijden"

  1. Newschevron right
  2. Waarom Famke Louise haar Instagramfoto's verwijderde: "Ik wil geen medelijden"

Famke Louise verwijderde begin april alle foto's van haar Instagram. Dat leverde allerlei geruchten op. Is ze gehackt? Komt er nieuwe muziek aan? Famke deelt nu zelf de reden voor het leeghalen van haar Insta: "Ik heb nooit uitgelegd waarom, maar ik voel dat ik het wel moet delen", schrijft ze.

Verwerken

"Vanuit mezelf doe ik vaak alsof er niks aan de hand is", vertelt Famke in het bericht. "Ik wil geen medelijden, maar ik wil ook eerlijk met jullie zijn." Ze legt uit dat ze door de eenzame tijd in quarantaine erachter is gekomen dat ze nog wat dingen uit het verleden moet verwerken.

"Afgelopen weken zit ik vanwege omstandigheden veel thuis. Normaal heb ik een superdruk leven en eigenlijk altijd mensen om me heen. Deze weken ben ik op mezelf aangewezen en dit zorgt ervoor dat ik even goed kan bijkomen van alles wat er is gebeurd afgelopen jaren."

Aan het einde van het bericht vraagt Famke haar miljoen volgers om begrip: "Sorry voor de mensen die ik teleurstel. Ik hoop dat jullie mij deze tijd gunnen."

Muziek

Famkes manager vertelde eerder al in RTL Boulevard dat de artiest wat tijd voor zichzelf nodig had. Daarnaast is Famke druk bezig met het maken van nieuwe muziek.

Ster advertentie
Ster advertentie