STER Advertentie
STER Advertentie

Qucee opnieuw vader geworden

Qucee opnieuw vader geworden
Instagram @qucee

Vrijdag 29 mei 2020 - 15:03 uur

|

Door:

Thijn

Een prachtige dag voor Qucee. De YouTuber vertelt op Instagram dat hij opnieuw vader geworden, ditmaal van dochter Noëlla. Het is het derde kindje voor de vlogger en zijn vriendin Steffie.

Lees ook: Qucee krijgt derde kindje: "Het was een tweeling, maar eentje is overleden"

Welkom op de wereld

Qucee deelt vol trots een foto van zijn nieuwe kindje. "Welkom op de wereld waar we momenteel leven in een onzekere tijd", schrijft hij. Quentin Correia, Qucee's echte naam, maakt duidelijk dat er maar een ding is waar zijn dochter zich mee bezig hoeft te houden. "Maar maak je maar geen zorgen, je hoeft je alleen bezig te houden met alle liefde die je krijgt." Eerder kreeg Qucee al een dochter, Mikayla, en een zoon, Jeremiah.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Felicitaties

In de comments wordt de internetsensatie overladen met felicitaties van onder meer Bram Krikke, Dennis Schouten, Monica Geuze, Maradonnie en Tim Hofman. "Je wordt al een echte 'papa-'papa'", merkt een volger op. Ismail Ilgun denkt dat er binnenkort een 'heel elftal' zit in het huis van Qucee.

Tweeling

Eerder vertelde Qucee al bij FunX hoe de zwangerschap van het derde kindje als een verrassing kwam"Het is heel gek gegaan, want een aantal weken geleden kwam ze er al achter dat ze zwanger was. Maar twee dagen later was ze het kindje verloren..." Het bleek echter dat Steffie zwanger was van een tweeling en dat het andere kindje nog wel in leven was. 

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef fixt samenwerking met Tory Lanez voor nieuw album

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Suriname versoepelt coronaregels

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'