Entertainment

Tory Lanez zit in gevangenis met zware criminelen en vreest voor zijn leven

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez zit in gevangenis met zware criminelen en vreest voor zijn leven

Tory Lanez gaat naar verluidt door een moeilijke periode in de gevangenis. De rapper zou namelijk vrezen voor zijn leven en heeft het gevoel dat andere gevangenen het op hem gemunt hebben vanwege zijn status als bekendheid.

Totaal niet veilig

Bronnen dichtbij Tory Lanez melden aan Page Six dat de rapper zich totaal niet veilig voelt in de gevangenis. "Hij zit in de gevangenis met zware criminelen en moordenaars. Hij hoopt dan ook dat zijn advocaten zullen blijven vechten voor zijn vrijheid. Deze hele zaak is een zooitje", aldus de bron. Volgens de insider maken ook familieleden van Tory Lanez zich zorgen om zijn veiligheid. "Hij heeft contact met zijn familie en ze doen allemaal hun best om hem een hart onder de riem te steken. Hij heeft momenten in de gevangenis dat hij tranen moet laten en hij realiseert zich inmiddels wie zijn echte vrienden zijn."

Afgezonderd

TMZ meldde afgelopen weekend dat Tory Lanez vanwege zijn status als beroemdheid afgezonderd van andere gevangenen zijn tijd doorbrengt in de gevangenis. Bronnen melden aan de entertainmentwebsite dat hij geen cel deelt met een medegevangene en onder begeleiding van bewakers naar de douche wordt gebracht. Ook nuttigt hij zijn maaltijden in zijn cel in plaats van in de eetzaal.

Misdrijven

Tory Lanez zit sinds januari vast in een staatsgevangenis in Californië, nadat hij werd opgepakt voor het beschieten van Megan Thee Stallion. De gevangenis raakte de afgelopen maanden meermaals in opspraak nadat er een reeks misdrijven plaatsvonden. Zo is een 51-jarige gevangene onlangs veroordeeld voor het vermoorden van zijn celgenoot. Ook heeft een zedendelinquent afgelopen week twee bewakers aangevallen. Volgens The Daily Mail zouden verschillende Mexicaanse bendes de dienst uitmaken in de staatsgevangenis.

Borgtocht

Tory heeft na zijn veroordeling in augustus een verzoek ingediend om op borgtocht vrij te komen. Het verzoek is door rechter David Herriford vorige week afgewezen. De rechter uitte zijn zorgen over een mogelijke vluchtpoging van Lanez en wees daarbij op zijn eerdere veroordeling voor gewelddadig gedrag.

Ster advertentie
Ster advertentie