Entertainment

Mike Dean reageert op gerucht dat hij niet langer aan 'Donda' werkt

foto: YouTube/ Pensado's Placefoto: YouTube/ Pensado's Place
  1. Newschevron right
  2. Mike Dean reageert op gerucht dat hij niet langer aan 'Donda' werkt

Het is Kanye West wederom niet gelukt om zijn nieuwe album Donda op de geplande datum uit te brengen. Online werd er gezegd dat muziekproducent Mike Dean is opgestapt. De producer heeft inmiddels via Twitter gereageerd op alle ophef.

Niet gestopt

"Ik ben met niets gestopt", twitterde Mike zondag. "Het album gaat gewoon verder. Lol. Mensen lezen te veel in tweets. Lol." De tweet van Mike bevestigt een paar dingen: naast dat er nog steeds aan Donda wordt gewerkt, is Mike nog steeds betrokken bij het album, ondanks een reeks verschillende tweets die volgens fans iets anders suggereren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tweets

Mike is vanaf het begin onderdeel van Donda en gaf fans regelmatig updates over de voortgang van het project. Online werd er gezegd dat Mike zich had teruggetrokken nadat hij meerdere tweets had geplaatst en verwijderd over slechte werkomstandigheden. Vervolgens plaatste hij een tweet waarin stond: "Goed om weer thuis te zijn." Daar reageerde een muziekliefhebber op met: "Mike Dean heeft zijn best gedaan. Dit voelt allemaal enorm toxic. Het is voor beide partijen ongezond om wekenlang in een stadion vast te zitten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie