Entertainment

Ophef om foto waarop Famke Louise bont shopt

foto: Instagram: Famke Louise
  1. Newschevron right
  2. Ophef om foto waarop Famke Louise bont shopt

Famke Louise heeft heel wat ophef veroorzaakt met een post op Instagram. Op de foto, die ze inmiddels weer verwijderd heeft, is te zien hoe ze langs honderden dode dieren loopt om bont uit te zoeken. "Welk bontje past bij mij? #Shopping", schreef ze daarbij.

Misselijkmakend

De foto, die gemaakt lijkt op een buitenlandse bontmarkt, heeft voor een storm van kritiek gezorgd. Volgers noemde de 21-jarige artiest in de comments een dierenbeul. Screenshots van de originele foto worden nu massaal gedeeld op social media.

Dom Bontje

Famke werd in 2018 bestemd tot 'Dom Bontje' door Bont Voor Dieren. De reden die de stichting daarvoor gaf was dat Famke het verkeerde voorbeeld gaf aan haar jonge volgers door bont te dragen en over bont te zingen. De kans is echter groot dat het dit keer om een publiciteitsstunt gaat voor haar nieuwe kledinglijn.

Update 9 januari: Inmiddels is bekendgemaakt dat de foto een tease was naar de nieuwe documentaire van Famke Louise. Bont Girl, zoals de docu heet, is vanaf vanavond 20.00 uur te bekijken op Videoland.

Ster advertentie
Ster advertentie