Entertainment

Nicki Minaj heeft spijt van plastische chirurgie: "Mijn zoon herinnert mij aan de echte ik"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Nicki Minaj heeft spijt van plastische chirurgie: "Mijn zoon herinnert mij aan de echte ik"

Nicki Minaj heeft in een podcast laten weten dat ze spijt heeft van haar cosmetische ingrepen. De rapper deelt ook dat moederschap een belangrijke rol heeft gespeeld in de manier waarop ze naar haar oude lichaam terugkijkt.

Plastische chirurgie

Nicki Minaj laat in de Run-Through With Vogue-podcast weten dat ze niet staat achter de cosmetische ingrepen die ze heeft laten doen. “Ik garandeer je dat als je iets aan je lichaam verandert je hoogstwaarschijnlijk op een dag zal denken: mijn lichaam zag er prima uit zoals het was."

De rapper vertelt dat ze precies op die manier naar zichzelf kijkt. "Ik kan niet geloven dat er sommige foto's zijn die ik niet mooi vond. Als ik er nu naar kijk, vind ik dat de persoon op die foto's er geweldig uitziet."

Onzekerheid

De reden dat Nicki Minaj überhaupt onder het mes ging, had vooral te maken met onzekerheid. "Ik wilde niet dun zijn of platte billen en hangende borsten hebben."

De rapper vertelt dat moederschap deze ideeën over haar lichaam heeft veranderd. "Ik denk dat mijn zwangerschap hier een rol in heeft gespeeld, want het zien van mijn zoon herinnerde mij enorm aan mijzelf. De echte ik", vertelt Nicki. Ze deelt ook dat ze vroeger een groter achterwerk wilde en dat ze dat nu eigenlijk heel gek vindt. "Houd van je rondingen en je lichaam. Er is niets mis daarmee."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie