Up 2 Date

Man van Nicki Minaj onder huisarrest geplaatst voor bedreigen van Offset

foto: Twitterfoto: Twitter
  1. Newschevron right
  2. Man van Nicki Minaj onder huisarrest geplaatst voor bedreigen van Offset

De man van Nicki Minaj, Kenneth Petty, heeft tot 120 dagen huisarrest gekregen, omdat hij Offset bedreigde op social media. In officiële rechtbankdocumenten staat dat hij "dreigende opmerkingen maakte in het bijzijn van iemand met een strafblad".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Petty onder huisarrest

Een rechter oordeelde dat Petty onder huisarrest geplaatst moest worden voor maar liefst vier maanden. Op die manier zal hij in de gaten gehouden worden. Hij zal bovendien mogelijk een elektronische enkelband moeten dragen. Dit alles was het gevolg van een video die hij op social media postte, waarin hij samen met twee vrienden voor het hotel waar Offset verbleef te zien was. Het drietal daagde de man van Cardi B uit om naar buiten te komen op een vrij dreigende manier. De ruzie tussen Nicki Minaj en Cardi B is al jaren aan de gang en heeft al eerder tot een geweldsincident geleid.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Offset gaat stuk

De rapper reageerde op de video door zelf een video op te nemen en te posten. Hij laat zien dat hij Petty en z'n matties uitlacht, omdat hij letterlijk naast zijn privéjet staat en niet eens in de buurt is van het hotel waar zij zijn.

TW: seksueel misbruik

Kenneth Petty heeft overigens eerder vastgezeten voor poging tot verkrachting en poging tot moord. Vorig jaar kreeg hij drie jaar voorwaardelijk, omdat hij zich niet liet registreren als zedendelinquent (iemand die veroordeeld is voor seksueel overschrijdend gedrag zoals aanranding, verkrachting of pedofilie).

Ster advertentie
Ster advertentie